2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ چه علایمی داره؟؟

500 بازدید | 39 پست

بچه ها من‌خیلی خیلی نگرانم.‌هنوز سونو اولو نرفتم . والان هفت هفته ام و چند روز دیکه تو ۸ هفته نوبت سونو دارم. اما اصلا تهوع و ویار ندارم. ده روز از پری گذشته بود بتام ۲۰۰ بود. انقد میترسم برم سونو بگن پوچه. شما همه حالت تهوع و ویار داشتید؟؟

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه حاملگی پوچ بود تا الان یه نشونه های از خودش نشون میداد.مثلا لک بینی اصن نگران نباش

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بتات کمه😔

ده روز بعد از موعد بتام ۴۷۶ بود😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم اگه حاملگی پوچ بود تا الان یه نشونه های از خودش نشون میداد.مثلا لک بینی اصن نگران نباش

اصلا لکه بینی ندارم ب ظاهر همه چی خوبه فقط تهوع و ویار ندارم

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   
واقعا؟؟ پس چی میگن حاملگی پوچ تهوع و ویار نداره

اتفاقا تو حاملگی سالمم یه ذره ویار نداشتم در واقع هیچ علامتی نداشتم 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا