2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ چه علایمی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 39 پست
اتفاقا تو حاملگی سالمم یه ذره ویار نداشتم در واقع هیچ علامتی نداشتم 

جدی.؟ چقد خوب. وای چه دوران نگران کننده ایه .تا برم سونو میمیرم

اگه نگرانی چرا دعا نمیکنی اگه دعا میکنی چرا نگرانی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا لکه بینی ندارم ب ظاهر همه چی خوبه فقط تهوع و ویار ندارم

نه این زیاد مهم نیس نگران نباش.من خودم حاملگی پوچ داشتم تا قبل از ۸ هفته دوبار لک بینی داشتم که اخرشم افتادم رو خونریزی

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
نه این زیاد مهم نیس نگران نباش.من خودم حاملگی پوچ داشتم تا قبل از ۸ هفته دوبار لک بینی داشتم که اخرش ...

واقعا؟؟؟ من اصلا لکه بینی ندارم. فقط ب خاطر نداشتن تهوع نگرانم

چیز خوبی نیستا اما انقد ادم حساسه تو این دوران ارزو داره باشه تا نباشه 

دعا کن نداشته باشی..تهوع بیچارم کرده بوده..زندگیم مختل بود..هیچی از بارداری نفهمیدم..خیییییلی بد بود...الان که هفته 31 هستم هم ته مونده ش هنوز هست..دعا کن ویار نداشته باشی تا بتونی از بارداریت لذت ببری مثل خیلی از دوستام و خاله های شوهرم که اصلا نفهمیدن ویار یعنی چی...و همشون هم بچه های سالم و با هوش و تپل مپل به دنیا اوردن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ب منم میگن زوده اما انقد میترسم 

نگران نباش 

اين استرس ها طبيعيه

هرچي سن جنين بيشتر ميشه نگراني ها هم بيشتر ميشه

من قند بارداري دارم 

بايد مداوم حركتاي بچه رو بشمرم ، اگه خدايي نكرده كم بشه سريع برم بيمارستان

منم همش استرس حركت بچه رو دارم

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
نگران نباش  اين استرس ها طبيعيه هرچي سن جنين بيشتر ميشه نگراني ها هم بيشتر ميشه من قند باردا ...

وای الهی. انشالله که همه چی برات خوب پیش بره و نی نی تو سالم بغل بگیرییییی

منم هفته 4 ن تهوع ن ویار هيچي خداروشکر من رفته بودم سونو کسانی  بودند ک بتاشون بین 120یا 150 بو ...

کی رفتی سونو شما عزیزم ؟؟

منم داشتم بتام خوب بالا میرفت ولس مقدار اولیش 50 بود هیچ حالتی هم نداشتم الانم منتظرم تا هفته هشت ایشالله واسه دو تامون جنین دیده میشه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دعا کن نداشته باشی..تهوع بیچارم کرده بوده..زندگیم مختل بود..هیچی از بارداری نفهمیدم..خیییییلی بد بود ...

الهی اخی. چقد اذیت شدی. انشالله یه نی نی سالم و ناز تو بغلت بگیری و تلافی همه این روزا در بیاد