2777
2789
عنوان

سیاهیذ دورچشم

793 بازدید | 10 پست
کسی هست بعد زایمان دورچشماش سیاه بشه؟
من صورت خیلی صاف و سفیدی داشتم اما بعد زایمان دور چشمان حلقه کبودی ایجاد شده که خیلی معذبم میکنه.برا همین همیشه کرم آرایشی میزنم تا این عیب و بپوشونم.
اما از دست آرایش هرروزم خسته شدم.میخوام یه روز بدون کرم برم بیرون.
کسی راه حلی برای ازبین بردن این سیاهی داره؟گیاهی خوراکی/کلا هرچی که منو از دست این سیاهی خلاص کنه.خیلی عذابم میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم احتمال میدم که فقر آهن داری یه دکتر برو بگو یه آزمایش خون برای چکاپ برات بنویسه من خودم هم هر موقع فقر آهنم حاد میشه دور چشمم سیاه میشه(من فقر آهن مادرزادی و غیر قابل درمان دارم که فقط قابل کنترل هست) اگه شما هم دچار فقر آهن شده باشی که اکثر خانوما بعد از زایمان درگیرش میشن هیچ کرم و پمادی کمکت نمیکنه چون این کبودی داخلی هست سرگیجه نداری؟ میخوای از زمین یا مبل یا صندلی بلند بشی چشمات سیاهی نمیره؟ خوابت به صورت غیر طبیعی کم یا زیاد نشده؟ احساس ضعف نداری؟
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
الینا جون با اجازه ات منم مشکلم رو همین جا میگم اگه کسی میدونه کمکم کنه دیگه تاپیک جدید نزنم شلوغ بشه
من بعد از دو تا بارداری روی صورتم زیر چشمام بیشتر کک و مک به وجود اومده که خیلی ناراحتم میکنه شما راه حلی براش دارین؟
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
وای مامی پسرها چرا زنها بعد زایمان اون خوشگلی قبلشونو از دست میدن
من تو دوران بارداریم پوستم اونقدرخوشکل و سفید بود موهام پرپشت که کلی کیف میکنم.
راستش وقت دکتر رفتن ندارم.به نظرتون آهن بخورم خوب میشه؟کدوم نوع از آهن؟