2777
2789

سلام دوستان

از صبح پاشدم حالم میزون نبود هر چی خودمو سرگرم کردم بهتر نشدم قبض جریمه رو بهونه کردم ک برم بانک و بعدشم واسه خودم کمی قدم بزنم و مغازه ها رو نگاه کنم بلکه حالم خوب شه

کار بانکیم تموم شد رفتم اون ور خیابون یکی دو تا مغاره رو دیدم تو حال خودم بودم احساس کردم ی نفر پشت سرم داره میاد سرعتشو بیشتر کرد بهم نزدیکتر شد آروم گفت میتونم چند لحظه وقتتون رو بگیرم من سکوت کردم و ب راه خودم ادامه دادم انگار ن انگار ک شنیدم

ازم افتاد جلو رفت داخل کوچه

من داشتم عرض کوچه رو رد میشدم متوجه شدم داره برمیگرده سرعتمو کم کردم اومد تو پیاده رو

رفت ب همون سمت ک من داشتم میرفتم.

اما من سرکوچه وایسادم(چون هم ۲ نفر عابر داشتن رد میشدن هم مغازه سر نبش ی آقای جا افتاده بود ک اگه نیاز ب کمک داشتم ازشون کمک بگیرم)

برگشت پشت سرشو نگاه کرد دید وایسادم برگشت باز آروم گفت ماشینم اون ور پول خوبی میدم😠😠😠

اون لحظه دلم میخواست ی چک بخوابونم زیر گوشش بهش بگم من مثل مادر و خواهرت نیستم😤😤😤

ادامه تو پست اول👇

اما نمیخواستم داستان درست کنم هم وجهم خراب میشد هم خودمو میشناسم چک اولو میزدم و حرفی بهش میزدم با صدای بلند بود و بعدم میریختم سرش تا میخورد میزدمش اونم ک واینمیستاد منو تماشا کنه کار ب کلانتری میکشید

کلا سکوت کردم ک فقط بره و شر درست نشه

اون خلاف جهت من رفت منم سریع رفتم تو اولین فروشگاه انقدری موندم ک مطمئن بشم رفته😭😭😭

از اون وقت حالم بدتر شده😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا میزدی تو گوشش😠😠😠

میگفتی منو با همکارای ننت اشتباه گرفتی.اسکل برقی

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

واقعا بهصیا مزخرفن. حتی انقد بیشرفن که با لباس و تیپ طرف هم کاری ندارن مامان من معلمه چادریه و کاملا رو می گیره سنش هم بالاست می گفت تو کوچه میومده یه مرده همینجوری بهش حرف بد می زنه انقدر ناراحت شده بود که حد نداشت می گفت من ارایش که ندارم لباسم که ناجور نیست خودمم که سنم بالاست اخه چقد یه نفر میتونه بیشعور باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله