2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا به یه نفر میدن

حالا دوست داری به شوهرش هم بده

به نظرم کارت هدیه بگیر براش 

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

توشهرماوقتی تازه عقدمیکنن عضوجدیدروپاگشامیکنن.متلاخواهرشوهرم که عقدکرد دعوتشون کردم وبه همسرش کادودادیم.درواقع همسرشوپاگشاکردیم

یااگه برادرشوهرم عقدکنه جاری روپاگشامیکنیم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بستگی به عرف و خانوادتون داره به خودت چقدر دادن جاری دیگت چقدرمیده والبته صمیمیت بینتون  توخانواده ی ما که اوناییکه پول دادن فقط به من دادن اما عمم پارچه چادری داد یه پیراهنم به همسرم داد

البته من جاریم تا حالا هیچ کادویی بهم نداده همسرم عقدشون نیم داد عروسی پول دادیم شاباش هم حنابندون هم عروسی من و همسرم جدا پاگشا هم کردم.ولی اونا حتی عروسی هم کادو ندادن خیلی ریلکس هیچی.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

البته من جاریم تا حالا هیچ کادویی بهم نداده همسرم عقدشون نیم داد عروسی پول دادیم شاباش هم حنابندون ه ...

واسه منم هیچکار نکردن ولی مجبورم بخاطر شوهرم 😔😔

واسه من هیچکار نکردن ولی مجبورم بخاطر شوهرم 😔😔

بله مجبور .مادر شوهر من روز عروسشون گفت همینجا کادوتو میدی یا فردا .تو دلم گفتم پس حواست هست فقط برا من زبونت نمی‌دونم کجات بود.عروسیمون خیلی فاصله نداشت .هنوزم که سالها گذشته یه بار ما رو دعوت نکردن البته خوشحال ترم نبینمشون 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟