2777
2789
پیاز و تفت بده بعد گوجه پستش و بگیر خرد کن اضافه کن به پیاز داغ و کمی رب بزن ونمک و زردچوبه بزن و&nb ...

ممنون عزیزم،تاحالادرست نکردم،بایدامتحانش کنم    

لبخندهرگزملاک شادبودن نیست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که استراحتم دوماه راحتم از شر غذا درست کردن ولی خب میل به هیچی هم ندارم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ممنون عزیزم،تاحالادرست نکردم،بایدامتحانش کنم      

با ترشی بخور حالشو ببر عالی عالی 😋😋😋این مدل و حالا بدون گوجه میتونی ذرت و نخودفرنگی و فلفل دلمه ریز بزنی با تیکه های مرغ از قبل پخته شده من بهش میگم قاطی پلو اینم خوشمزه اس 😋😋😊😊 

با ترشی بخور حالشو ببر عالی عالی 😋😋😋این مدل و حالا بدون گوجه میتونی ذرت و نخودفرنگی و فلفل دلمه ر ...

دخترام خیلی بدغذان هرچیزی رونمیخورن،مخصوصاذرت ونخودفرنگی    

لبخندهرگزملاک شادبودن نیست  
همبشه بد غذا بوده  فقط فست فود ميخوره  برنج اصلا دوست نداره

اها خوب خودت غذاهارو به شکل فست فود بهش بده 

مثلا پیتزا بیشتر درست کن ولی مواد مفید بریز قارچ و فلفل دلمه و ذرتشو زیاد کن به جای سوسیس کالباس استیک یا چیکن یا گوشت چرخ کرده بریز 

همبرگر درست کن با نون ساندویجی 

مرغ سوخاری خودت درست کن از روغنش حداقل مطمئنی