2777
2789
عنوان

مادرای بچه دار و باردار

74 بازدید | 7 پست

بچه ها من میخام اقدام کنم که واسه سال دیگه مرداد یا شهریور به دنیا بیاد 

خودم میتونم تاریخ دقیقشو تعیین کنم؟

دلم میخاد پسر داشته باشم،چیکار باید بکنم؟

میشه کمی راهنمایی کنید

شاید لقاح به این زودیا انجام نشه و چند ماه طول بکشه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

دیگه به این دقیقی خیلییی سخته...تازه میخوای پسرم باشه که روزای اقدامت محدود میشه و شانستو میاره پایین...خیلیی رو زمان برنامه ریزی نکن 

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه به این دقیقی خیلییی سخته...تازه میخوای پسرم باشه که روزای اقدامت محدود میشه و شانستو میاره پایی ...

حداقل نیمه اولی باشه

برای پسر دار شدن باید چیکارا بکنم؟؟؟

حداقل نیمه اولی باشه برای پسر دار شدن باید چیکارا بکنم؟؟؟

نیمه اول یا دوم بودن بستگی داره ببینم لقاح تشکیل شه یا نه ولی واسه جنسیت برو پیش یه دکتر رژیم پسر دار شدن بگیر البته اونم ۵۰ ۵۰ اس

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
مرسی  برم پیش دکتر تغذیه؟یا همون دکتر زنان؟

پیش یه دکتر زنان با تجربه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
حداقل نیمه اولی باشه برای پسر دار شدن باید چیکارا بکنم؟؟؟

خب نیمه اولی از همین الان باید بری اقدام که بشه فروردین...من آخرین پریودم ۲۵ تیر بود دخترم ۲۵فروردینه...تعیین جنسیت صددرصد تیس.من شش ماه رژیم داشتم با سونو و کیت تخمک گذاریمو پیداکردم همون شب فقطططط ی بار رفتم اقدام...اسپرم شوهرت باید قوی باشه و کلی رژیم سخت و کسل کننده...تازه من نمیدونم نتیجه گرفتم یا نه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤