دیگه به این دقیقی خیلییی سخته...تازه میخوای پسرم باشه که روزای اقدامت محدود میشه و شانستو میاره پایین...خیلیی رو زمان برنامه ریزی نکن
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حداقل نیمه اولی باشه برای پسر دار شدن باید چیکارا بکنم؟؟؟
نیمه اول یا دوم بودن بستگی داره ببینم لقاح تشکیل شه یا نه ولی واسه جنسیت برو پیش یه دکتر رژیم پسر دار شدن بگیر البته اونم ۵۰ ۵۰ اس
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
حداقل نیمه اولی باشه برای پسر دار شدن باید چیکارا بکنم؟؟؟
خب نیمه اولی از همین الان باید بری اقدام که بشه فروردین...من آخرین پریودم ۲۵ تیر بود دخترم ۲۵فروردینه...تعیین جنسیت صددرصد تیس.من شش ماه رژیم داشتم با سونو و کیت تخمک گذاریمو پیداکردم همون شب فقطططط ی بار رفتم اقدام...اسپرم شوهرت باید قوی باشه و کلی رژیم سخت و کسل کننده...تازه من نمیدونم نتیجه گرفتم یا نه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤