2777
2789
عنوان

دیروز النگو گرفتم...میایین نظر بدین؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 41 پست
۶۴۰۰

شوشو برات خرید؟

علنگوهاتو عوض نکن برو براش مشت مشت اسفند دود کن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۴۰۰

خوبه بابا مبارکت منم چند مدت پیش آهنگ گذاشتم همه بد گفتن راجبش نزار من ک پشیمون شدم گذاشتم 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
الان تو این گرونی بدترین موقع برای طلا خریدنه

شوهرم دوسال بود طلاهامو فروخته بود..دیروز یهوگف بریم بگیریم میگن قراره یه موج گرونی شدید بیاد دیگ نمیتونم بگیرم الان پول دارم

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
شوشو برات خرید؟ علنگوهاتو عوض نکن برو براش مشت مشت اسفند دود کن

آره... یه عالمه طلا داشتم فروخت براخریدخونه.عوضش فقط همینارو گرفت خب

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
خیلیییم خوب.دوست عزیز اینجا گاهی مثل اون گربه و اون گوشت پیش میاد

ممنون عزیزم

اشتباه کردی اینجا گذاشتی الان تو چشت سیاهش میکنن

اینجا فقط طلای سفید دوست دارن. فقط هم دستبند ظرییییف! 

این طلاهای زرد و کلفت هم که خرید و فروش میشه ، همه ش رومن میخرم‌ ! همش من !!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

علاقه ای به النگو ندارم مبارکتون باشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️