طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8034 عنوان ممکنه شمارم هک شده باشه ؟؟؟؟ 178 بازدید | 17 پست چند وقته واسه خطم ش ا ر ژ که میگیرم میبینم که از 5 تومن شده مثلا 60 ریال بدون اینکه به کسی هم زنگ زده باشمدیشب یه ش ا ر ژ 5 تومنی گرفتم الان فقط ده ثانیه صحبت کردم پیام اومده میگه کمتر از 200 تومن ش ا ر ژ داری😲😲😲 کسی تجربه اینجوری داشته ؟؟؟ میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹 1397/04/20 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1995نارسیس عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15922 سرویس پیامکی برات فعال نیس؟کد ستاره هشتصد ستاره یک مربع رو بگیر ببین چی برات فعاله پَ بُزرگــــ میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....
132seeetare عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1752 نه عزیزم منم این مشکلو دارم خیلیا این مشکلو دارن ربطی ب ایرانسل و همرا اول نداره دیگه نمیدونن چطور جیب ملتو خالی کنن هر روز روشای جدید اختراع میکنن
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8034 سرویس پیامکی برات فعال نیس؟ کد ستاره هشتصد ستاره یک مربع رو بگیر ببین چی برات فعاله نه ،، من با شماره موبایلم تو نی نی سایت ثبت نام کردم از این بابت نگران شدم ؟ از 5 تومن یهو میشه 6 ریال ، میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 منم یه مدت قبلا این جوری بودم حتی یه بار بسته یه ماهه خریدم پنج دقیقه ای زد بسته اینترنت شمارو به پایان است
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6740 سرویس های فعالتو چک کن اگر اینترنت گوشیت فعاله اونم چک کن ببین چکار مب کنهآیفون برنامه فیس تایمش فعال باشه واسه خودش خدات تومن هزینه تماس رد می کنه و خدا برای من کافیست.....
مامی_نینی_بابایی عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1627 سرویسهای پیامکیتو چک کن. احتمالا ناخواسته سرویسهایی رو فعال کردی که بطور خودکار از شارژت کسر میکنه
1995نارسیس عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15922 نه ،، من با شماره موبایلم تو نی نی سایت ثبت نام کردم از این بابت نگران شدم ؟ از 5 تومن یهو می ... نی نی سایت ک ربطی ندارهاون کدو حتما بگیر سرویس پیامکی الکی خودش فعال میشه گاهی اوقاتاون کد میگه چیا برات فعالهاگه هم اس تبلیغاتی برات میاد اونام پول کم میکنه خیل پَ بُزرگــــ میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8034 نه عزیزم منم این مشکلو دارم خیلیا این مشکلو دارن ربطی ب ایرانسل و همرا اول نداره دیگه ... 😨😨😨😨😨😨،،، آخه خیلیییی زور داره از پنج تومن شد شش ریال ، دیگه میترسم به شوهرم بگم ش ا ر ژ بفرس ، تو فکرش بودم سیم کارتمو عوض کنم میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8034 ستاره۸۰۰ ستاره ۱ مربع رو بگیر لیست سرویسهای فعال برات پیامک میشه اونا رو off کن مرسی💐💐💐 میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8034 منم یه مدت قبلا این جوری بودم حتی یه بار بسته یه ماهه خریدم پنج دقیقه ای زد بسته اینترنت شمارو به پا ... دقت کردی بسته های اینترنتی هم گرون کردن ؟؟ میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 😨😨😨😨😨😨،،، آخه خیلیییی زور داره از پنج تومن شد شش ریال ، دیگه میترسم به شوهرم بگم ش ا ر ژ بفرس ... خوش بحالت من چندسال پیش شوهرم برام یه بار ش ا ر ژ فرستاد تا حالا خودم برا خودم خریدم
بارانیده عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 دقت کردی بسته های اینترنتی هم گرون کردن ؟؟ آره عزیزم گرون کردن اتفاقا وقتی رفتم بسته بخرم دیدم اون بسته ها و طرحهایی که قبلا میخریدم نیستشون
طلاخانوم125 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 8034 نی نی سایت ک ربطی نداره اون کدو حتما بگیر سرویس پیامکی الکی خودش فعال میشه گاهی اوقات اون کد میگه ... ارهههه رفتم فرستادم پیام اومد ، کلی کد اومد که من فعال بودمه داخلشون😨😨😨 روحمم خبر نداشت ، مرسی دوستم💜💜 میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹