2777
2789
عنوان

ممکنه شمارم هک شده باشه ؟؟؟؟

178 بازدید | 17 پست

چند وقته واسه خطم ش ا ر ژ  که میگیرم میبینم که از 5 تومن  شده مثلا 60 ریال بدون اینکه به کسی هم زنگ زده باشم

دیشب یه ش ا ر ژ 5 تومنی گرفتم الان فقط ده ثانیه صحبت کردم پیام اومده میگه کمتر از 200 تومن ش ا ر ژ داری😲😲😲 

کسی تجربه اینجوری داشته ؟؟؟

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویس پیامکی برات فعال نیس؟ کد ستاره هشتصد ستاره یک مربع رو بگیر ببین چی برات فعاله

نه ،، من با شماره موبایلم تو نی نی سایت ثبت نام کردم از این بابت نگران شدم ؟ 

از 5 تومن یهو میشه 6 ریال ، 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نه ،، من با شماره موبایلم تو نی نی سایت ثبت نام کردم از این بابت نگران شدم ؟  از 5 تومن یهو می ...

نی نی سایت ک ربطی نداره

اون کدو حتما بگیر سرویس پیامکی الکی خودش فعال میشه گاهی اوقات

اون کد میگه چیا برات فعاله

اگه هم اس تبلیغاتی برات میاد اونام پول کم میکنه خیل

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
نه عزیزم منم این مشکلو دارم  خیلیا این مشکلو دارن ربطی ب ایرانسل و همرا اول نداره  دیگه ...

😨😨😨😨😨😨،،، آخه خیلیییی زور داره از پنج تومن شد شش ریال ، دیگه میترسم به شوهرم بگم ش ا ر ژ بفرس ، تو فکرش بودم سیم کارتمو عوض کنم

ستاره۸۰۰ ستاره ۱ مربع رو بگیر لیست سرویسهای فعال برات پیامک میشه اونا رو off کن

مرسی💐💐💐

منم یه مدت قبلا این جوری بودم حتی یه بار بسته یه ماهه خریدم پنج دقیقه ای زد بسته اینترنت شمارو به پا ...

دقت کردی بسته های اینترنتی هم گرون کردن ؟؟ 

😨😨😨😨😨😨،،، آخه خیلیییی زور داره از پنج تومن شد شش ریال ، دیگه میترسم به شوهرم بگم ش ا ر ژ بفرس ...

خوش بحالت من چندسال پیش شوهرم برام یه بار ش ا ر ژ فرستاد تا حالا خودم برا خودم خریدم

نی نی سایت ک ربطی نداره اون کدو حتما بگیر سرویس پیامکی الکی خودش فعال میشه گاهی اوقات اون کد میگه ...

ارهههه رفتم فرستادم پیام اومد ، کلی کد اومد که من فعال بودمه داخلشون😨😨😨 روحمم خبر نداشت ، مرسی دوستم💜💜