2777
2789
عنوان

خانماسریع بیاید این بی بی رو ببینید؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 49 پست

روز 11 که خیلی زود بوده برای بی بی چک آمپول زدی؟ولی روزهای دیگه اگه هاله انداخته مثبته انشاله ولی تا موعد ت صبر کن منم دو ماه قبل همینطور شدم علایم هم داشتم بتام هم بالا رفت ولی سر موعد پریود اومد

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط متفورمین خوردم. ولی اون ماه یه شب در میون اقدام داشتم. ماه قبلش عقب انداخته بودم، سونو پلی کی ...

منم اینماه فولی۲۱داشتم وهمون روزدوتاآمپولhcj5000زدم.ویکشب درمیون اقدام.جمعه موعدمه برامنم دعاکنین.ممنون

انشاالله نینیتون سالم وسلامت بیادبغلت

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
از روز 11 سیکل مگه بی بی چک نشون میده؟؟ ببخشید چرا اینقدر زود زدین؟  یعنی من الان 25 سیکلم هست ...

منم همی رو میگم تازه اگه تخمک گذاری هم زود باشه تا جنین تشکیل بشه و لانه گزینی کنه و بعدش بتا بالا بره میشه نزدیک های پریود بعدی 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
منم اینماه فولی۲۱داشتم وهمون روزدوتاآمپولhcj5000زدم.ویکشب درمیون اقدام.جمعه موعدمه برامنم دعاکنین.مم ...

ایشالا مامان شده باشی عزیزم

فقط آمپول زدی حتما بزار موعدت بگذره، زودتر ممکنه مثبت کاذب باشه

من 4 ماه اقدام بودم، ولی فقط عید یه شب در میون اقدام کردم، دفعات قبل منظم نبود

منم ازیکسال گذشته ولی به قول شمادفعات اقدامم منظم نبود.

توبارداری اولم سرسه ماه باردارشدم.تازه اونموفع کیست داشتم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
انشاءالله بارداری عزیزم 

انشاالله

بخدامیترسم بیبی تست کنم.جمعه موعدمه

ایشالا مامان شده باشی عزیزم فقط آمپول زدی حتما بزار موعدت بگذره، زودتر ممکنه مثبت کاذب باشه

ایشاالله

امروز۱۵روزازآمپولم میگذره.

عزیزم بزار چند روز از موعدت بگذره بعدا بزن توکل به خدا  منم میزارم چند روز بگذره بعدا میزنم ان ...

انشاالله که بارداریم.توکل برخدای مهربان😊

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...

اینههه ولی انگار درست نیسست خانووما هاله اش از بین رفت😢😢😢😢😢😓😔😔😔😔😔

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...