2777
2789

من الان روز ۲۷ سیکلمه بی بی گذاشتم،روز ۱۱سیکلم اولین بی بی مدیکور بود که بعداز چند ساعت یه هاله محو سفیده توهمی انداخت،روز ۱۹ سیکلم بی بی روژان زدم بعد از چنوساعت اونم یه هاله خیییلی خییبلی کمرنگ که ایندفعه به صورتی میزد انگار انداخت..روز ۲۶ سیکلم بی بی لاوین رز زدم بعد از یک ساعت و ۲۰دقیقه یه هاله ی رنگی خییلی کمرنگ انداخت که میشدبه وضوح باچشم دید ،وامروز که روز ۲۷ سیکلم هست مجددا بی بی روژان زدم که بعد از بعد ازتقریبا نیم ساعت این شکلی رنگ کاملا واضح صورتی نشون داد که این شکلیهههه...نظر شمااااا چیه خانمااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...

عزیزم فقط اگر ظرف 5 تا 10 دقیقه اول هاله انداخت معتبره

من اینو تجربه کردم، ماه های قبل از بارداری، بعد از یک ساعت یا نیم ساعت هاله مینداخت که باردار نبودم

ماهی که باردار شدم دو روز مونده به موعد ظرف 5 دقیقه هاله انداخت، مدیکور قطره چکونی هم بود

بزار موعدت بگذره، بی بی بزار، اگه زود هاله انداخت ایشالا بارداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه نمیشه چراااا بفرستم گوگل کروم پیغام خطااا میده خدااا

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
عزیزم فقط اگر ظرف 5 تا 10 دقیقه اول هاله انداخت معتبره من اینو تجربه کردم، ماه های قبل از بارداری، ...

عزیزم شمادارویی مصرف کردی باردارشدی؟وسایزفولیکولت تواونماه که باردارشدی چندبود؟آمپول زدی؟

شرمنده میپرسما منم ازیکسال ردشده که اقدامم براهمین میپرسم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
براي منم اينجوري بود همه ميگفتن اشتباهه و چون دير هاله انداخته ولي مثبت بود

عزیزم شما سونوانحام دادی که سایزفولیکولت رومعلوم کنه؟علاعمات چیبودن؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عزیزم شما سونوانحام دادی که سایزفولیکولت رومعلوم کنه؟علاعمات چیبودن؟

نه انجام ندادم علايم خاصي نداشتم فقط دو سه شب پشت سر هم كوفتگي شديد و ي خرده سرگيجه و نفخ و البته گوش درد عجيب ك اصن نداشتم تو عمرم

بذار امتحااان کنم دوبارره ببینم میشه فرستااااد..😢😢😢😢😢😢😢

نه انجام ندادم علايم خاصي نداشتم فقط دو سه شب پشت سر هم كوفتگي شديد و ي خرده سرگيجه و نفخ و البته گو ...

اتشاالله بارداریتوبه سلامتی وشادی پشت سربزاری.برامنم دعاکن 

عزیزم شمادارویی مصرف کردی باردارشدی؟وسایزفولیکولت تواونماه که باردارشدی چندبود؟آمپول زدی؟ شرم ...

من فقط متفورمین خوردم. ولی اون ماه یه شب در میون اقدام داشتم. ماه قبلش عقب انداخته بودم، سونو پلی کیستیک نشون داد، برام عکس رنگی و آزمایش نوشت که خورد به تعطیلات عید و نرفتم، خدا رو شکر همون عید باردار شدم

بذار امتحااان کنم دوبارره ببینم میشه فرستااااد..😢😢😢😢😢😢😢

از روز 11 سیکل مگه بی بی چک نشون میده؟؟ ببخشید چرا اینقدر زود زدین؟ 

یعنی من الان 25 سیکلم هستم بزنم نشون میده؟؟

خدایا شکرت😍🥰 
 عزیزم شمادارویی مصرف کردی باردارشدی؟وسایزفولیکولت تواونماه که باردارشدی چندبود؟آمپول زدی؟ شرم ...

من 4 ماه اقدام بودم، ولی فقط عید یه شب در میون اقدام کردم، دفعات قبل منظم نبود