2777
2789
عنوان

کممممممک

291 بازدید | 26 پست

من ی بچه ی ساله دارمو شیرخودمو بهش میدم دوسه روزه ک نوک سینم خیلی درد میکنه شیر دادنی میسوزه بدجور اصبا دوس ندارم شیر بدم دیگ توروخدا اگ چیزی مسدونین بگسن ویکارکنم

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

زخم شده باید پماد بگیری بزنی بعد شیر دادنت

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا روغن زیتون بزن خیلی بهت فشار اومد یه هفته از رابط سینه استفاده کن تا خوب بشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ن زخم نشده فقط یکیش اینجوری شده خیلی میسوزه 

درشرف زخمه دیگه عزیزم خود به خود که نمیسوزه سینه تو مرتب میشوری موقع شیر دادن و بعدش؟

یادم نیست داروخونه بگی بهت میده راحت میشی حتما مرتبم سینتو با آب سرد بشور خیلی خوبه و تاثیر گذار فعلا تا میری داروخونه با روغن زیتون اگه داری چربش کن

کسی تا حالا خودش این مشکلو نداشته؟تو نت سرچ کردم ترسیدم اخرشو ب سرطان ختم کرده یود    

منم همینجوری شدم می سوخت عجیب!!!! اصلا دلم نمیخواست به بچه شیر بدم پماد بزن سعی کن چند ساعت ازش شیر ندی بعد بشورش یکزه شیر بده تا سینه ات پر نشده درد اونم غیر قابل تحمله دوباره پماد بزن  زودی خوب  میشه ان شاءالله شیر دوش اصلا استفاده نکن از این دستی ها !چون نوکش و به شدت میکشه زخم میشه 

خدایا چنان کن سرانجام ما تو خوشنود باشی و ما رستگار🙏🙏🙏
کرمی چیزی اشمشو میدونین ک بگیرم؟ خیلی بده 

پماد شقاق سینه شاید خوب باشه برات. از داروخونه بگیر.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸