2777
2789
عنوان

پارچه کرپ

| مشاهده متن کامل بحث + 27592 بازدید | 25 پست
اره خیلی گرون شده پارچه ها

اره واقعا الان من برا یه مانتو 3مترپارچه میخوام حتی اگرخرج کارم  نخوام فقط کطرپش میشه 250 تومن حالا خوبه خودم میدوزم وگرنه کلی ام هزینه دوختش میشد

گفتم شاید اینجا کسی از این مغازه دلبرا سراغ داشته باشه که منصف باشن تنوعشونم خوب باشه

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا الان من برا یه مانتو 3مترپارچه میخوام حتی اگرخرج کارم  نخوام فقط کطرپش میشه 250 تومن ...

منم مامانم میدوزه ولی به قول شما اونجور مغازه ها قیمتاش بالاست من هر رنگی بخوام میگردم یه جا مناسبشو پیدا کنم

خدایا شکرت هزاربار
منم مامانم میدوزه ولی به قول شما اونجور مغازه ها قیمتاش بالاست من هر رنگی بخوام میگردم یه جا مناسبشو ...

اخه الان هوا خیلی گرمه من تو خونه حالم بدمیشه چ برسه برایه مانتو پاشم برم خیابونارو گز کنم😭😭

و شدیدا لازم دارم سالگرد عمومه منم اصلا تکراری پوشیدن تو ذاتم نیست

اره خب بودنش  و که اکثرجاها دارن منتها من دنبال جای ارزون قیمت میگردم چون تندتند لباس میدوزم&n ...

ببین تومولوی به من گفتن متری ۳۵ بابام گفت نه مرسی اخلاق اونارو میدونه اقاعه گفت بیاکمش میکنم به خدا متری ۱۸ خرید بگردی زیادهستن اینجوری چه رنگی میخواهی

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اره واقعا الان من برا یه مانتو 3مترپارچه میخوام حتی اگرخرج کارم  نخوام فقط کطرپش میشه 250 تومن ...

چی ۲۵۰ هزارتومن نه بابا پس همون ادرسی که میگم برو برو مولوی طبقه پایین سمت پارچه مجلسی فروشا انتهای راهرو مغازه عموحسن چه کرپ هایی داره

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
ببین تومولوی به من گفتن متری ۳۵ بابام گفت نه مرسی اخلاق اونارو میدونه اقاعه گفت بیاکمش میکنم به خدا ...

واقعا😮!!! اخه معمولا میگن تو مولوی برا پارچه  مجلسیا الکی راه میان بعد دوبرابرشو رو آسترش میکشن روش

فعلا مشکی میخوام میگم سالگرد عمومه ولی خب دیگه فقط میخوام همه چیموباکرپ بدوزم پارچه های دیگه ارزش زحمتی ک برادوختشون میکشمونداره

چی ۲۵۰ هزارتومن نه بابا پس همون ادرسی که میگم برو برو مولوی طبقه پایین سمت پارچه مجلسی فروشا انتهای ...

250 سه مترش میشد متری 85 میگفت

اتفاقا تعریف عموحسن و شنیدم ولی تاحالا نرفتم نمیدونستم کرپم داره

چی ۲۵۰ هزارتومن نه بابا پس همون ادرسی که میگم برو برو مولوی طبقه پایین سمت پارچه مجلسی فروشا انتهای ...

چه ساعتایی بازن؟جمعه هام هستن؟

اتفاقا ما پیراهن مجلسی سنگین با کرپ باربی میدوزیم عالی در میاد

عزیرمم برا مدل مانت  بلند جنس کرپ باربی مناسبتره یا مازراتی؟! کدومش بهتر تن وایمیسته و چروک نمیشه زیاد؟

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋