اره خب بودنش و که اکثرجاها دارن منتها من دنبال جای ارزون قیمت میگردم چون تندتند لباس میدوزم&n ...
ببین تومولوی به من گفتن متری ۳۵ بابام گفت نه مرسی اخلاق اونارو میدونه اقاعه گفت بیاکمش میکنم به خدا متری ۱۸ خرید بگردی زیادهستن اینجوری چه رنگی میخواهی
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اره واقعا الان من برا یه مانتو 3مترپارچه میخوام حتی اگرخرج کارم نخوام فقط کطرپش میشه 250 تومن ...
چی ۲۵۰ هزارتومن نه بابا پس همون ادرسی که میگم برو برو مولوی طبقه پایین سمت پارچه مجلسی فروشا انتهای راهرو مغازه عموحسن چه کرپ هایی داره
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم