2777
2789
عنوان

پارچه کرپ

27579 بازدید | 25 پست

سلام خانما دنبال مغازه ای میگردم که یه جورایی بورس انواع کرپ باشه و قیمتاشم خووووووب ممنون میشم اگرمیدونین راهنمایی کنین

تهران یااطرافش باشه مخصوصا اگر کانالی چیزی دارین ممنون میشم معرفی کنین

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارچه كرپ مال خانومها سن بالاس

اکثرکت دامن ها و کت شلوارها کرپ هست ربطی به سن و سال نداره همین لباس مجلسی ها که خیلی قشنگن زیرشون کرپ

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

کرپ بهترین پارچس واسه دوخت کت و شلوار و مانتو و کت و دامن 😙😙

باربی و گاواردین هم خوبه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

عزیزم برو مولوی طبقه پایین راه روهای سمت پارچه فروش ها عین مداد رنگی رنگ و وارنگ چیدن

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
پارچه كرپ مال خانومها سن بالاس

نه عزیزم شیک ترین لباسها باکرپ دوخته میشه من همه مانتوهام خیلی دخترونه و فانتزیه همه رم باکرپ دوختم مرگ نداره

عزیزم برو مولوی طبقه پایین راه روهای سمت پارچه فروش ها عین مداد رنگی رنگ و وارنگ چیدن

اره خب بودنش 

و که اکثرجاها دارن منتها من دنبال جای ارزون قیمت میگردم چون تندتند لباس میدوزم 

کرپ متری چند میخری؟

بستگی داره چه نوع کرپیم بخوای مثلا من باربی و یه سری از عبدل اباد 28 گرفتم اون موقع ک 35 بود الان دیگه پرش 55 شده منتها دیروز از جایی پرسیدم گفت متری 85  ولی خب واقعا تنوعش عالی بود هم تو رونگ هم توجنس یعنی محو پارچه هاش شدم

از طرفی از کرپ باربی چون براقه خوشم نمیاد کرپ کنزو رو بیشتر دوست دارم اما خب اکثرجاها فقط باربی 

و میشناسن