2777
2789

حتی نمیدونم چی بنویسم چطوری توضیح بدم فقط اینکه شوهرم برگشته میگه تویه زن حاافتاده ای من یه دخترشیطون میخوام خسته شدم به خدارسیدگی به دوتابچه کوجیک شهرغریب وبی کسی اخه من چکارکنم تازه حرف هم میشنوم اشکام نمیزاره بنویسم ببخشیداگه اشتباه درم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی درک

بگو نه که تو پسر بیست ساله ای 

بعدم بگو مگه من همین جور زن جا افتاده دنیا اومدم 

الان با دوتا بچه توقع داری برات بشکن بالا بندازم 😡

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بگو اتفاقا منم بنظرم تو مثه اوایل جنتلمنو شاداب نیسی مثه پسرای دیگه که میبینیم.

اصصصلا گریه نکن وقتی گریه کنی یعنی میدونی که هستی و ناراحت شدی.ولی بهش تلقین کن که تو خوبی و اون مشکل داره.با تلقین خیلی چیزا درست میشه.اعتماد به نفستم بالا ببر.هرازگاهی هم یه تعریفِ ریز از خودت بکن که یعنی قصد گفتنشم نداشتی که مثلا فلانی راجبت اینجوری گفته و...عزیزم ناراحت نباااش شوهرت مثه بچه ها حرف زده

خیلی داغونم به قران اخه نمیشه که بچه نداشته باشی میتونی ولی بچه غذای خوب میخوادمراقبت میخوادخونه تنیزنباشه حال خودم به هم ریخته است خداشاهده تمیزومرتبم خنده روهستم همش قربون صدقه بچه هام میرم