2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر همسایه ما اینجوری بود بردن تهران از سرش ام آر آی و آزمایش واینجورچیزا گرفتن .بهش چندتا شربت کلسیم و چندتاچیز دیگه دادن زود بسته شد.دورسرپسرتون بزرگه یا اندازس؟

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  

دختر من وقتی دنیا اومد ملاجش سفت بود

گریههههههههه

گمونم از اثر داروهای زایمان زودرسم بود، اونقدر نگهش داشتن تو دلم تا هم چاق شد هم ملاجش سفت شد

دیگه نمیتونستم زایمان کنم

اخرشم آش و لاش شدم

وحشتناک بود زایمانم

استخوناش بهم نرسیده نض داره

نض چیه

بچه من هفده ماهشه باید چطوری باشه یا خدااا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
پسر همسایه ما اینجوری بود بردن تهران از سرش ام آر آی و آزمایش واینجورچیزا گرفتن .بهش چندتا شربت کلسی ...

دور سرش به اندازه نیست که بزرگ باشه بگن هیدروسفالیی چون پدرشم سرش بزرگه ارثی 

چند ماهگی بسته شد؟

شاید کمبود کلسیم داشته

دور سرش به اندازه نیست که بزرگ باشه بگن هیدروسفالیی چون پدرشم سرش بزرگه ارثی  چند ماهگی بسته ش ...

نمیدونم دقیق ولی دورسرش همبنجوری داشته بزرگ میشده ک دکتر گفته بود باید زودتر بسته شه ملاجش

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
دکتر چک میکنه اگر بسته نشده بود بهتون میگفت نبض میزنه

قطره ا د بهش میدی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

دختر من هم تا 18 ماهگی کامل بسته نشد . همه آزمایشی هم انجام دادم. دکتر مشکوک به کم کاری تیروئید بود که خدا رو شکر نداشت. بعد من خودم کلی تحقیق کردم متوجه شدم هر چی دیرتر بسته بشه مغز به مقدار کافی رشد میکنه و بهتره. حالا چی شما رو نگران کرده؟

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود