2777
2789
عنوان

لک دیدم😢😢😢

264 بازدید | 13 پست

این ماه کلومیفن خوردم از شب سوم خیلی تلاش کردم واسه بارداری از کیت هم استفاده کردم یک روز درمیون نزدیکی داشتیم فردا وقتمه امروز لک دیدم😢😢😢دوس دارم بمیرم😭😭😭😭😭

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله باردار میشی تا یه سال طبیعیه اقدام طول بکشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
چه جور بود خونریزیتون بی بی چک چی نشون میداد کی فهمیدین باردارین 

یک روز عقب انداختم که خیلی برام مهم نبود چون از وقتی اقدام داشتم یکی دوروز عقب جلو میشد،روز بعداز صبح خونریزی قهوه ای رنگ داشتم اندازشم مثل روزای اول پریود بود تقریبا.

دقیقا عین چند ماه قبل بود با این تفاوت که فقط یه روز بود .روز دوم وسوم گذشت ودیگه هیچ خبری نبود،منم همش فکر میکردم بخاطر فیبرومه که پری باز نمیشه،بعد دلو زدم به دریا وبی بی زدم که در کمال ناباوری مثبت شد

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
یک روز عقب انداختم که خیلی برام مهم نبود چون از وقتی اقدام داشتم یکی دوروز عقب جلو میشد،روز بعداز صب ...

مبارکه عزیزم منم امروز موعدمه سه چهار قطره خون دیدم بعد چیزی نیس بی بی هم میزنم گاهی هاله میندازه بعد گذشت مدتی گاهی هم که منفی حالا کلا سردرگمم

مبارکه عزیزم منم امروز موعدمه سه چهار قطره خون دیدم بعد چیزی نیس بی بی هم میزنم گاهی هاله میندازه بع ...

ممنون عزیزم.انشاالله که مثبته،فردا صبح زود بزن ببین چی میشه

مرسی گلم از بی بی بدم میاد دوروزم منتظر میشم نیاد میرم دکتر

منم از بی بی متنفر بودم روز سوم با اکراه زدم اونم فقط واسه اینکه تکلیف معلوم بشه برای غسل و نمازم که دوخط شد

انشاالله از شماهم مثبته

منم از بی بی متنفر بودم روز سوم با اکراه زدم اونم فقط واسه اینکه تکلیف معلوم بشه برای غسل و نمازم که ...

مرسیییی عزیزممم الان دردای زیر شکم دارم یکم مثل پری شمام داشتی