2777
2789

فقط استامینوفن ساده میتونی بخوری...یه کم‌گلاب بزن رو پیشونیت چشماتو ببند و سعی کن بخوابی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگرن دارم زیاد سر درد میگیرم قبلا دارو میگرن استفاده میکردم الان نمیتونم قرص بخورم با دستمال سرمو می‌بندم چای لیمو هم میخورم خوب میشه 

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  

قرص سر خود نخور تو بارداری حتی استامینوفن هم سعی کن زیر نظر پزشک باشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
ندارم.....ای خدا....دارم میمیرم.

همسرتو بفرست بخره عزیزم...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بخدا رانیتیدین هم خوردم دو بسته....از درد معده. سرم ولی همیشه درد نمیکنه امشب درد گفته

اشتباه میکنی دیگه بهتره بری زیر نظر متخصص

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود