2777
2789

خانمای ساوه ای دکتر خوب برای لیزر موهای زاید بهم معرفی کنید ☺

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به نظرم بری قم بهتره. کلینیک لیزر دکتر نرگس غلامی توقم عالیه... لیزرش اصلا درد نداره   خیلی هم خوش برخوردن . منکه ازساوه میرم اونجا و راضی هستم . خیلی دیدم ازساوه میان انجام میدن وبرمیگردن . الان با سه جلسه موهام کامل رفتهر

عزیزم دکتر صدیقه نائیجی رو میشناسی؟ این ادرس مطبشه ساوه، ابتدای خیابان طالقانی، جنب کافه اکسیژن، ساختمان تریتا، طبقه دوم، واحد 5 برات گذاشتم خدایی من هم برای کار زیبایی رفتم و هم زیبایی جفتشون راضی بودم 

عزیزم به نظرم بری قم بهتره. کلینیک لیزر دکتر نرگس غلامی توقم عالیه... لیزرش اصلا درد نداره   خی ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی🌺

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤
عزیزم دکتر صدیقه نائیجی رو میشناسی؟ این ادرس مطبشه ساوه، ابتدای خیابان طالقانی، جنب کافه اکسیژن، ساخ ...

مرسی عزیزم🌹🌹

عزیزم مطب دکتر صدیقه نائیجی می تونی بری  خیلی دکتر خوش اخلاق و با سوادیه  https://www.dr ...

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی

مطب خسرو جردی رفتم پرونده تشکیل دادم 

کسی رو ساوه نمی شناختم اینم کسی معرفی کرد