2777
2789
عنوان

رفتار بعد از قهر با پدر شوهر

687 بازدید | 13 پست

تاپیکای قبلمو بخونید خیلی چیزا روشن میشه براتون اما خلاصشو بگم ...تقریبا دو ساله عقدم و شیش ماهه با خانواده شوهرم قهرم ...از بس ساکت بودمو سوارم شدن خسته شدم تو توهینا دخترش کلا قطع ارتباط کردم...الان با وساطت خیلی قراره برم خونشون...چ رفتاری نشون بدم ؟؟؟چجوری اصلا بعد 6 ماه ببینمشون چی بگم ؟؟؟از الان استرس گرفتم....

میخام طوری باشم ک مث قبل خاکی نباشم خودمو بگیرم نذارم سوارم شن...بنظرتون ب شوهرم بگم برام کادوهم بگیرن ؟؟؟؟

برات کادو بگیرن؟ برای چی

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه بهت متلک بابت 6ماه بگن.جدی جواب بده بدون بی احترامی.نگو بزرگتره ولش کن

اره دقیقا مخصوصا ک مادر شوهرم فوق العاده بد زبونه نه برا منااااا برا همه فامیل ...از دستش عاصین همه از بس ک رک بودنو با بیشعوری اشتباه میگیره همشم ذوق میکنه من رکم ب طرف چسبوندمااا

به نظر من كاملاً بي خيال رفتار كن انگار كه چيزي نشده،اما مثل قبل هم راحت و خاكي نباش،بعدم به شوهرت بگي برات كادو بخرن امكان داره شوهرت بهشون بگه خودت درخواست كردي اينجوري بيشتر باهات لج مي شن خواهر🙁

نمیدونم الکی 😰😰😰😅😅😅😅😅😅

چرا عروسی نمیکنید راحت شید؟ البته اگر همسرت مثل اونا بدرفتار نباشه

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
اره دقیقا مخصوصا ک مادر شوهرم فوق العاده بد زبونه نه برا منااااا برا همه فامیل ...از دستش عاصین همه ...

جواب بده.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
چرا عروسی نمیکنید راحت شید؟ البته اگر همسرت مثل اونا بدرفتار نباشه

همسرم ماههههه ماه ....نمیشه دیگه پول نداره عروسی بگیره فعلا خانوادشم ک بی عارن عین خیالشون نیس از روز اول ب من گفتن ما عروسی نمیگیریم ....یا مثلا وااا کی سرویس طلا میخره برا عروسیت بدل بگیر فلانی و فلانی بدل گرفتن هیشکسم نفهمید...😐😐😐😐😐

درسته ممنون

اگه کسی نفهمیده پس این عتیقه کی فهمیده اصلا گوش نده طلارو بخر خودتو سبک نکن سبک بری پیششون سبک حسابت میکنن خرج کن تا جات رو ارج باشه اشتباه منو تکرار نکن دختر خوب 

خدا کنه منم مامان بشم حسرت بدل نمیرم 😔😔😭😭