2777
2789
عنوان

بابام اومد

511 بازدید | 11 پست

توتاپیک قبلی شرح دادم .مامانم به بابام گفت پدرم‌گفت تلفنی نمیشه تماس گرفت بامادر همسرم و گفت بیدارین یک سر خدمت برسیم گفتن بله وبیاین داریم‌حاظرمیشیم‌بریم دعاکنید انشالا حرفاشون منطقی باشه و مشگلی پیش نیاد 

بزرگترین مُشکل دنیا اینه کِه؛آدَمای بِدهکار همیشِه طلبکارن👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تایپیکا قبلیتم‌چیزی دستگیرمون نشد والا

عزیزم‌‌ ۷روزه عقدم ومادرهمسرم به عنوان دعا که چشمت نکنن وزندگیت روبهم‌نزدن نبات دادخوردم و عنبر نسارا دود کرد.خاهر همسرمم‌امروز گفتن ی تیکه موهای خودتو قیچی‌کن بیاربرای دعا .من اعتقادی ندارم و تاحالا همچین‌مسایلی نداشتیم توخانواده.به نظردوستای گلم‌‌ توتاپیک قبلیم موضوع روبه مادرم گفتم و ایشون انتقال داد به پدرم حالا پدرم تماس گرفت که حضوری بریم صحبت کنیم‌ دعا چیه و چرا این کاراو میکنن 

عزیزم‌‌ ۷روزه عقدم ومادرهمسرم به عنوان دعا که چشمت نکنن وزندگیت روبهم‌نزدن نبات دادخوردم و عنبر نسار ...

تا آخر عمرت به هر مناسبت یه دعا به خوردت میدن...هنوز از این نوع افراد وجود دارن مگه  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
رفتين خونشون؟چي گفتن؟

پدرم‌محترمانه رفتیم خونشون بایک جعبه شیرینی.پدرم گفت طاهره خانم قضیه این دعاچیه و اینی که نبات دادین دخترم خورده و مریم خانم گفتن موهاشو بیاره برای چیه  مادرهمسرم خیلی بد نگاه کرد‌بعدش گفت نبات نذری بوده منم دادم دخترتون خورده کی گفته دعا اصلا دعا چی هست ینی خداشاهده هنگ کردم بعدش همسرم گفت ای چ حرفیه میزنی خانم چرا چرندمیگی خاهرشون گفت من گفتم موهاتو قیچی کن کی گفتم چرا دروغ میگی‌ منم گفتم خداخودش شاهده دیروز شمانبات دادین و گفتین بخور برای اینک دعات نکنن و زن داداشم میخاد تو جدابشی وحتی مریم خانم‌پیام داده بهم بعدش گوشی رو گرفتم ونشون دادم