2789
عنوان

دندون مصنوعی

6552 بازدید | 25 پست

سلام مامانم ۳۸ سالشه دندوناش همش خراب بود و فقط خرجش میکرد دیگه خسته شد دندون مصنوعی گزاشت امروز عصر رفتیم دندونش آماده بود ولی خیلی تابلو و  و لب جلویی اش برآمده شده ..ولی دکتر گفت جا میافته 

ولی خیلی بد شد  ۲۸۰۰ هم هزینه کردیم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبلش نظر خواهی میکردی ۳۸ سال و دندون مصنوعی؟

خوب بیچاره همش دندانپزشک بود و چه قدر روکش کرد وهمش هزینه به خدا بالا ده تومن هزینه کرده 

دیگه خسته شد

میره تو منم مامانم روز اول یجوری بود بعد چندوقت خوب شد ولی بگو در نیاره تا میتونه

نه در نماره ولی لثه اش خیلی برآمده است 

اگه لبش اومده جلو نه جا نمیفته باید همون موقع که داشت امتحان میکرد تو دهنش قبل پخت درستش میکرد

لثه اش برآمده است لبش اومده جلو آخه دکتر میگه میگفت نرفت بیاد خودم دندون دوباره درست میکنم براش

عزیزم دندونای مامانت بهترشدن??

مشکل دندون مصنوعیشون حل شد??

اخه مشکل مامان منم همین شده

ممنون میشم جواب بدید

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها