2777
2789
عنوان

چه طور با شوهرم‌صخبت کنم...

382 بازدید | 37 پست

اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

درک نداره ...خیلی ناامیدم...

خودم‌همه رو راهنمایی میکنم تو برخورد باهمسرم موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره دیگه نداره عمریه نداشته

اون موقع که درکو پخش میکرد نرفته تو صف حتمن😐😑

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

مغروره دیگه خوشش نمیاد اشتباهشو گردن بگیره. بحث نکن اشتباهشو بگو و تموم هحت

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

میدونی این ادما فقط یاد گرفتن حرف بزنن و مخالفت کنن ،شنونده نیسن ، باید اموزش ببینن که کار سختیه مخصوصا اگه پا ب سن گذاشته باشن ، 

موثرترین کار اینه خلاصه وار بگی خواسته تو 

نمیدونم تا یه بحثی رو مطرح میکنم و میگم من از اینکار ناراحتم و حس بدی دارم فقط از خودش دفاع میکنه... ...

مثل شوهر من   درست بشو نیستن خواهرم من ۸ساله درگیرشم

🌹خدایا شکرت🌹

مثلا شب که از سر کار میاد توقع دارم یکم با بچه بازی کنه چون صبح تا بنگ ظهر میخوابه و کارش کار خاصی نیست...توقع دلرم بعد پتج ساعت که میاد کمک کنه...

دست به سیاه سفید نمیزنه...یه لیوان آب نمیطنه باید کلی خواهش کنم تا یه کارو کنه تو آشغال گذاشتن دم در هم تنبله یه خرید رو باید چند بار بهش یگم همش یادش میره یه تنه خسته شدم تو کارای خونه بهش که میگم‌میگه کمک میکنم...میگم چیکار میکنی بگو میگه هیچکار اصلا هیچکار الکی فقط دفاع میکنه یا ژست میگیره یا میگه چرا غر میزنی با اینکه اصلا با حالت غر نمیگم...حالم بده

مغروره دیگه خوشش نمیاد اشتباهشو گردن بگیره. بحث نکن اشتباهشو بگو و تموم هحت

مردا متنفرن که بهشون ثابت کنی اشتباه میکنن

من هیچوقت اینکارو نکردم فقط میگم خسته میشم کمک بده تو کارها ...سکووووووووت میکنه بعد که میگم چرا ساکتی از خودش دفاع میکنه یا میگه غر نزن

چیجوری بگم که فکر نکنه غره