2777
2789
عنوان

چه طور با شوهرم‌صخبت کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست
وقتی بش میگی چکار میکنی مثلا ؟ احیانا نمیگه کار میکنم  منظورم شغل هستش

چرا میگه من خستم....

ولی توقع ندارم وقتی خستس بیاد کار کنه اصلااا

دوس دارم صبح که از خوب پا میشه لااقل جاشو جمع کنه یا لباسهای کثیفشو بذار تو رخت چرکها...

یا مثلا یه وقتی بگه خانوم آماده شو ناهار بریم بیرون نمیخواد ناهار بذاری یا خودش یه وعده در ماااه غذا رو آماده کنه یا یه بار ظرف بشوره...

اما هیچ کدومو نمیکنه جالب اینه که قکر میکنه خیلی کمک میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگه من خستم.... ولی توقع ندارم وقتی خستس بیاد کار کنه اصلااا دوس دارم صبح که از خوب پا میشه ل ...

من از تاپیکت میرم استارتر چون فقط میتونم بخندم ک اینا چقدرررر شبیه همن 

البته شوهر من غذا از بیرون زیاد میخره ، رستورانم هروق بگم میبره ولی همیشه میگه فردا شب 

نمیدونم تا یه بحثی رو مطرح میکنم و میگم من از اینکار ناراحتم و حس بدی دارم فقط از خودش دفاع میکنه... ...

منم همین مشگل دارم همیشه ازخودش وخانوادش دفاع میکنه الان دوسالوضعم اینه  فک میکردم فقط من اینجورم