دوستان من به شدت احساس بدبختی می کنم اصلا زندگی برایم دلچسب نیست . همسرم مدام از چهره ام که از نظر تمام مردم زیباست ایراد می گیرد می گوید دماغت بزرگ است مسخره ام می کند شب ها بزور مرا در آغوش می گیرد الان چهارساله ما ازدواح کردیم سه سال عقد بودیم که هزار مصیبت دیگه داشتیم یک ساله عروسی کردیم و بدتر شده که بهتر نشده همسرم ابراز احساسات نمی کند رابطه جنسی هفته ای یکبار اون هم به اصرار من داریم اون هم خیلی کوتاه و سرد عین دو تا سنگ هرگز کلمه چقدر قشنگی از زبان شوهرم جاری نشده هرگز تحسین نشدم همیشه تحقیر شدم در حالی که از همه نظر حتی هوش از او بالاتر هستم حتی از نظر مالی از همسرم بالاتر هستم ولی تحسین نمیشوم در تمام روز هر دو کار میکنیم و فقط شبها کنار هم هستیم و او باز هم به من محبت نمی کند بارها تذکر داده ام بارها گفته ام من این مدل محبت دوست دارم کاملا برایش توضیح داده ام اما توجهی ندارد اگر هم توجه کند در حد یکی یا دو روز در ماشین به همه مردم فحش ناموسی می دهد بد دهن و بی تربیت است یکی دوبار هم روی من دست بلند کرده تمام مدت شوخی هایش دردناک است اصلا توجهی به لذت بردن من ندارد و فقط می خواهد خودش لذت ببرد به نظر شما من چه کاری میتوانم بکنم این زندگی برای من هرروز بدتر و سخت تر از دیروز می شود.
خواهش می کنم کمکم کنید