2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید

104 بازدید | 6 پست

دوستان من به شدت احساس بدبختی می کنم اصلا زندگی برایم دلچسب نیست . همسرم مدام از چهره ام که از نظر تمام مردم زیباست ایراد می گیرد می گوید دماغت بزرگ است مسخره ام می کند شب ها بزور مرا در آغوش می گیرد الان چهارساله ما ازدواح کردیم سه سال عقد بودیم که هزار مصیبت دیگه داشتیم یک ساله عروسی کردیم و بدتر شده که بهتر نشده همسرم ابراز احساسات نمی کند رابطه جنسی هفته ای یکبار اون هم به اصرار من داریم اون هم خیلی کوتاه و سرد عین دو تا سنگ هرگز کلمه چقدر قشنگی از زبان شوهرم جاری نشده هرگز تحسین نشدم همیشه تحقیر شدم در حالی که از همه نظر حتی هوش از او بالاتر هستم حتی از نظر مالی از همسرم بالاتر هستم ولی تحسین نمیشوم در تمام روز هر دو کار میکنیم و فقط شبها کنار هم هستیم و او باز هم به من محبت نمی کند بارها تذکر داده ام بارها گفته ام من این مدل محبت دوست دارم کاملا برایش توضیح داده ام اما توجهی ندارد اگر هم توجه کند در حد یکی یا دو روز در ماشین به همه مردم فحش ناموسی می دهد بد دهن و بی تربیت است یکی دوبار هم روی من دست بلند کرده تمام مدت شوخی هایش دردناک است اصلا توجهی به لذت بردن من ندارد و فقط می خواهد خودش لذت ببرد به نظر شما من چه کاری میتوانم بکنم این زندگی برای من هرروز بدتر و سخت تر از دیروز می شود.

خواهش می کنم کمکم کنید

تو تلاشتو کردی

ولی شوهرت اصلا خوب نیست

مطمئنی میخوای ادامه بدی ؟؟؟

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم تمام تلاشم برای بهتر شدن اوضاع زندگیه باور کنین خونه از منه ماشین رو من دارم قسطاشو میدم بخدا جاهامون عوض شده دو جا کار میکنم اصن روحیم همه داغونه دلم میخواد اگر پول نداره لااقل محبت کنه این حداقل خواستمه ولی .... شاید باورتون نشه ولی یه رابطه خیلی ساده مثل بوسیدن لبها رو من تجربه نکردم.... روم نمیشه ولی من خیلی چیزا به دلم مونده به نظرتون همسرم قابل تغییره؟

تو به تازگی ازدواج کردی اوله راهی.میخواستم بدونم تو نامزدیتونم شوهرت اینجوری بود؟

تو عقد خیلی نمود نمی کرد هر دو سر کار و درگیر درست کردن چیزای مربوط به زندگی بودیم هفته ای یه شب یا دو شب با هم بودیم و منم خیلی نمی تونستم رابطه ای داشته باشم و خیلی هم برام مهم نبود چون سخت بود خونه کسی رابطه داشتن البته حرف زدن و فحش دادن و این چیزاش بود که با دعوا کمرنگ شد ولی بعد از عروسی به مراتب همه چیزش بدتر شده اصلا انگار دیوونه کننده همه چیز بدش صد برابر شده