2777
2789
عنوان

مامانای کرجی لطفا بیاین

277 بازدید | 11 پست

یه متخصص کودکان و نوزادان عااالی میخوان تو کرج..یکی که هم وجدان کاری داشته باشه هم اخلاق هم تجربه ...ممنون میشم معرفی کنین

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

خانوم شیده اوصیا

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر سعيد ناصري  من هميشه ميرم پيشش هفت تير ساختمان نور اينقدر باخداست و دستش براي بچم سبك&n ...

میشه راحت ازش وقت گرفت؟با تجربه ست؟

ما خانوادگی بچه هامونو میبریم پیش دکتر توکلی تو خیابون مظاهریه ولی چون خیییلی پیر شده ولی در عین حال تشخیصش عالیه من خودم پسرمو میبرم علیزضا عبادی شاهین ویلا خخخیلی سخت وقت میده و تمام داروهاش خارجی و گرون ولی تشخیصش عالی دستش خوب و با ی نسخه بچه خوب میشه و اینکه چند وقت ی بار میره انگلیس دوره میبینه میاد اطلاعاتش ب روز هست

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
خودتون پیشش رفتین؟ میشه راحت ازش وقت گرفت؟

ما همسایه شون هستیم همیشه پسرمو میبرم پیشش واقعا عالیه کارش..و چون همسایه هستیم وقت نمیگیریم میبریم خونش ویزیت میکنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
ما همسایه شون هستیم همیشه پسرمو میبرم پیشش واقعا عالیه کارش..و چون همسایه هستیم وقت نمیگیریم میبریم ...

چه عالی.خوش به حالتون 😁

چه عالی.خوش به حالتون 😁

😁