2777
2789
عنوان

تیکر بارداری

187 بازدید | 10 پست

برای اولین بار به دلم افتاده که تیکربزارم به امید واقعی شدنش تا چندروز دیگه معلوم میشه که باردارم یانه توروبه خدا هرکی اینو دید برای بارداربودنم یه ایه الکرسی بخونی اجرتون باخانوم فاطمه زهرا

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

ایشالا که مامان میشی💚💛💙 خوندم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ایشالا که مامان میشی💚💛💙 خوندم..

ممنون گلم دم اذان هست دعام کنید منم این ماه مثل خانومای بارداردیگه دل شوهرم و شاد کنم ای خدا یعنی میشه

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله که بحق ابروی حضرت زهرا خدابه شماهم نظرکنه و فندق هاتون تودلتون بمونن😘

استاتر منم میخوام تیکر بزارم .بلد نیستم میشه بهم بگی واسه منم دعا کن تو اقدام هستم چند وقت دیگه مشخص ...

برو قسمت نی نی سایت من بعد اطلاعات کاربری بعد برو پایین صفحه زده وضعییت جدید اونجا بزنی اطلاعات رو ذخیره کن درست میشه

برات از ته دلم دعا میکنم.توهم برا تو دلی های من دعا کن که بسلامت بدنیا بیاد و خدا روزی هاش. برسونه

انشاالله که عزیزای دلت سالم بیان بغلت عزیزم😍😍😍

ممنون گلم دم اذان هست دعام کنید منم این ماه مثل خانومای بارداردیگه دل شوهرم و شاد کنم ای خدا یعنی می ...

بسپار به خدا.. اون بخشنده ترینه.حتما میشه💛💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ایشاالله که بحق ابروی حضرت زهرا خدابه شماهم نظرکنه و فندق هاتون تودلتون بمونن😘

مرسی عزززیز دلم💚💛😙