2777
2789
عنوان

بارداری

118 بازدید | 18 پست

سلام من تو روز ۱۵ این ماه اقدام داشتم باید ۳۰ام پریود بشم اما الان دو روز حالت تهوع دارم معدم درد میاد جوری که انگار میخوام بالا بیارم همش خسته ام زیر دلمم بعضی وقتا درد میاد یعنی میشه باردار باشم

خیلی زوده که واسه نشون دادن علایم  بارداری 

یکم بیشتر صبر کن چندروز که از موعدت گذشت بیبی بزار 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونه های بارداری انقدر زود پیدا نمیشن اکثر خانوما تو ماه دوم متوجه میشن باردارن و یک ماه هم گذشته

انشالله بارداری ولی روش تمرکز نکن یکباره پریود میشی تو ذوقت میخوره . بزار وقت پریودت بگذره بی بی چک بزار

عزیز خودت رو درگیرعلایم نکن من دیروز بی بی چکم مثبت شد و یک ساعت پیش پریود شدم

خانومی اگه لکه میبینی و خون زیاد نیست پریود نیست خیلیا لکه بینی رو با پریود اشتباه میگیرن درصورتیکه باردارن و از علائم اولیه‌شه

امروز دو روز از موعدم میگذره فکر نکنم لانه گزینی باشه چون علایمم قشنگ مثل وقتایی که میخوام پریود بشم ...

آخه منم خونریزی داشتم فکر میکردم پریودم ولی آزمایشم مثبت شده بود ولی خونریزی کمتر بود و دو روزه تموم شد دکتر گفت خون لانه گزینی بوده

آخه منم خونریزی داشتم فکر میکردم پریودم ولی آزمایشم مثبت شده بود ولی خونریزی کمتر بود و دو روزه تموم ...

روز موعدتون اینجور بودید ....آخه میگن لک لانه گزینی معمولا دو سه روز قبلش اتفاق میفته