2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 44 پست

سیب زمینی سرخ کرده میخام نمیتونمم پاشم دزست کنم😭😭😭😭😭

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هیچی :( دوتا گزینه دارم: خورشت قیمه یا یه خروار سیب سرخ کرده که خودش شام باشه. به نظرتون کدوم ...

سیب زمینی سرخ کرده ترد

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

من فقط اومدم قج و غصتون بدم (دلتون رو اب بندازم )و برم. مراسم پیش از عروسی خواهر شوهرمه، نمیدونم اسمش چیه. یه دور همیه خودمونی که بزن و برقص داره. دعوتم اونجا به صرف شام، شیرینی و میوه😆😆😆

حنابندون دعوتیم😍

خوش بحالت خواهر ما یبار حنابندون دعوت شدیم شام ندادن😑

همه منتظر بودن ساعتای یازده اینا شد دیگه برگشتن همه😂😂

طرف خیلی ادعا هم داشت که عروسیمو مجالسمو میترکونم

خوبم ترکوند،ماها رو هم ترکوند😄😄😄

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خوش بحالت خواهر ما یبار حنابندون دعوت شدیم شام ندادن😑 همه منتظر بودن ساعتای یازده اینا شد دیگه برگ ...

😂😂😂😂😂

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
سیب زمینی سرخ کرده ترد

واسه ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده مث بیرون آب جوش بیارید و ۵ دقیقه سیب زمینی هارو توش بجوشونین و بعد سرخ کنید دقیق مث بیرون ترد و خوشمزه میشه

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

قرمه سبزی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔