دستورشم اینه سیب زمینی رو اب پز میکنم بعد میکوبم بهش پیاز خورد شده یا پیازچه خورد شده میزنم و فلفل سیاه و نمکو ادویه کوکو.بعد میذارم تو نون ساندویچی .هات داگم که یرخ کردم میذارم توش 😋شمام بگید چه غذاهای ابداعی دزس میکنید اگه خوشمزن دستورشو بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط اومدم قج و غصتون بدم (دلتون رو اب بندازم )و برم. مراسم پیش از عروسی خواهر شوهرمه، نمیدونم اسمش چیه. یه دور همیه خودمونی که بزن و برقص داره. دعوتم اونجا به صرف شام، شیرینی و میوه😆😆😆
خوش بحالت خواهر ما یبار حنابندون دعوت شدیم شام ندادن😑
همه منتظر بودن ساعتای یازده اینا شد دیگه برگشتن همه😂😂
طرف خیلی ادعا هم داشت که عروسیمو مجالسمو میترکونم
خوبم ترکوند،ماها رو هم ترکوند😄😄😄
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واسه ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده مث بیرون آب جوش بیارید و ۵ دقیقه سیب زمینی هارو توش بجوشونین و بعد سرخ کنید دقیق مث بیرون ترد و خوشمزه میشه
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند. بوف کور صادق هدایت
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔