2777
2789
عنوان

دلم از خدا گرفته

265 بازدید | 20 پست

الان احتیاج به درد و دل دارم فقط 

با کلی بدبختی و سختی و ... ارشد گرفتم اونم تو شرایطی ک اوضاع روحی و اقتصادی تمام اعصای خونواده داغون بود هزار بار میخواستم درسمو ول کنم ولی خب ول نکردم برگشتم خونه به امید اینکه کار گیرم میاد اما کو کار الان چهار ساله فارغ التحصیلم کار گیرم نمیاددلم از این میسوزه واسه منشی بودن رفتم اما گفتن نه😔😔

حالا از خواستگارای داغونمم بگم یکی از اون یکی بیشعورتر یعنی نه جمال نه کمال و نه .... ولی اعتماد به سقف 😷😠منم از خدا میترسم هیچوقت چیزی بهشون نگفتم ک دلشون بشکنه ولی اونا با حرفاشون دل منو شکستن 😓

واقعا از خدا گله دارم چرا ما رو به تماشای جهان فرستاده خدایی ادمایی رو میشناسم بدون اینکه تلاشی بکنن بدون اینکه تو ازمونی شرکت کنن بدون زحمتی راحت کار خوب با حقوق عالی گیرشون میاد شوهرم ک نگم .... کلا حس میکنم ما شدیم پتک ، خدا میگه اینا میتونن تحمل کن هر سختی ای رو بازم بیشتر بهشون فشار بیارم 😟😟😟😟

حالا دردایی ک خودم میکشم به کنار هرجا میرم ادم اشنا و غریبه میگه کار پیدا نکردی شوهر نکردی خونوادت خرجیتو میدن اخه به شماها چه 😢😢😭لطفا تو رو خدا اگه ادمایی مثل من دورو برتون هست هی نپرسین اینا بدبختن خدا خودش زدتشون 😢شماها با حرفاتون داغون ترشون نکنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش.

شرایط کشورجوریه که واقعا کارنیست.من بابام بازرس اموزش پرورشه و میگه مستخدم اونجا یه پسر جوان و فوق العاده خوش چهرست بامدرک ارشد...

ومیگه چه کسایی که میان گریه میکنن خودشون باباشون که یه مدرسه غیرانتفاعی باحداقل حقوق جورکنن براشون

برای ازدواجتم زیاد دعاکن.

انشالله ادم خوبی گیرت بیاد.

بعدم نمیدونم چحوری هستی اما سعی کن تو جمع شرکت کنی حالا هرجمعی خانواده مساجد نمیدونم خلاصه اجتماعی شو.اراستگی داشته باش.خوش رو و خوش اخلاقیم حرف اولو میزنه برای دختر.

ببخشیداینارو میگم.تجاربی که دارم.

عزیزم نگران نباش. شرایط کشورجوریه که واقعا کارنیست.من بابام بازرس اموزش پرورشه و میگه مستخدم اونجا ...

اخ داغ دلم تازه شد رفتمم یه مدرسه غیر انتفاعی گفت حقوق چقد میخوای گفتم هرچی بدین گفت اندازه پول ش ا ر ژ  موبایلت میدم گفتم اشکال نداره من فقط میخوام کار داشته باشم گفت بیمه گفتم به قران نمی خوام بیمم بکنی ولی اصلا دو هفته وقتمو گرفت هی میرفتم مدرسه اخر سر حتی یه زنگم نزد بگه نمی خوایم تورو 😢😢😢😢😢

درکت میکنم 

انشالله به زودی شغل خوب وهمسر خوب نصیبت بشه 

فقط بهت بگم یه مدت توجه وتمرکزت رو از رو اینها بردار وتوکل کن مطمئن باش درست میشه

برحسب تجربه وقتی واسه چیزی خیلی شور زدم ونگران بودم دیرتر بدستش اوردم

رو خدا حساب کن

اخ داغ دلم تازه شد رفتمم یه مدرسه غیر انتفاعی گفت حقوق چقد میخوای گفتم هرچی بدین گفت اندازه پول ش ا ...

ببین عزیزم.من معلمم خودم بعد تابستون که شدحوصلم دیدم سرمیره رفتم این سرای محله ای ک نزدیکمونه.گفتم معلمم کاری هست بکنم اینجا پولشم مهم نیس میخوام حوصلم سرنره.گفت بیا مربی مهدشو حقوقشم حدود۶۰۰هزار.من یروز رفتم بعد حوصلم نکشید چون بچه کوچولوسخت بودبرام و دیگه نرفتم.توصیه میکنم سرامحله هاروبرو

درکت میکنم  انشالله به زودی شغل خوب وهمسر خوب نصیبت بشه  فقط بهت بگم یه مدت توجه و ...

اخه من و دو تا خواهر دیگمم همین شرایط رو داریم  اونا از من بزرگترن به خدا دارم گریه میکنم الان دختره دیپلم ناقص هفت سال از من کوچیکتر با تحقیر بهم میگه خرجیتو خونوادت میدن هنوز خدا گریه ها و ناراحتی های من نمیبینه من دیگه چی بگم  وقتی این همه دعای من نمیشنوه وقتی راضیه بنده هاش دل منو بشکنن 

اخه من و دو تا خواهر دیگمم همین شرایط رو داریم  اونا از من بزرگترن به خدا دارم گریه میکنم الان ...

ای بابا اونام مجردن؟؟؟

ایشالله خدا راهی بذارجلوپاتون.نگران نباش عزیزدلم 

من عمم۴۰سالگی ازدواج کرد همه میگفتن این دیگه شوهرگیرش نمیاد اما شوهرکرد به یه پس که کلی ازخئدش کوچیکتر و تازه وکیلم هست.

خداقسمت خوب بده دیرو زودش عیب نداره