الان احتیاج به درد و دل دارم فقط
با کلی بدبختی و سختی و ... ارشد گرفتم اونم تو شرایطی ک اوضاع روحی و اقتصادی تمام اعصای خونواده داغون بود هزار بار میخواستم درسمو ول کنم ولی خب ول نکردم برگشتم خونه به امید اینکه کار گیرم میاد اما کو کار الان چهار ساله فارغ التحصیلم کار گیرم نمیاددلم از این میسوزه واسه منشی بودن رفتم اما گفتن نه😔😔
حالا از خواستگارای داغونمم بگم یکی از اون یکی بیشعورتر یعنی نه جمال نه کمال و نه .... ولی اعتماد به سقف 😷😠منم از خدا میترسم هیچوقت چیزی بهشون نگفتم ک دلشون بشکنه ولی اونا با حرفاشون دل منو شکستن 😓
واقعا از خدا گله دارم چرا ما رو به تماشای جهان فرستاده خدایی ادمایی رو میشناسم بدون اینکه تلاشی بکنن بدون اینکه تو ازمونی شرکت کنن بدون زحمتی راحت کار خوب با حقوق عالی گیرشون میاد شوهرم ک نگم .... کلا حس میکنم ما شدیم پتک ، خدا میگه اینا میتونن تحمل کن هر سختی ای رو بازم بیشتر بهشون فشار بیارم 😟😟😟😟
حالا دردایی ک خودم میکشم به کنار هرجا میرم ادم اشنا و غریبه میگه کار پیدا نکردی شوهر نکردی خونوادت خرجیتو میدن اخه به شماها چه 😢😢😭لطفا تو رو خدا اگه ادمایی مثل من دورو برتون هست هی نپرسین اینا بدبختن خدا خودش زدتشون 😢شماها با حرفاتون داغون ترشون نکنین