2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب تو کرج

1035 بازدید | 6 پست

دکتر خوب برای بارداری تو کرج میشناسید میخوام اقدام کنم ولی خیلی رو دکتر حساسم.میخوام از اول تا اخر بارداریم تحت نظر یه دکتر خوب باشم ممنون اگه راهنمایی کنید

مريم مهريزي فوق تخصص زنان من ٧ سال پيش مريضش بودم زايمانم خيلي راحت بود دستش سبكه خيلي مه مريضاش ميگن من بيمارستان كسري زايمان كردم اون موقع دكتر نمونه بود تو كرج مطمعنا الانم بهترينه

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مريم مهريزي فوق تخصص زنان من ٧ سال پيش مريضش بودم زايمانم خيلي راحت بود دستش سبكه خيلي مه مريضاش ميگ ...

ادرس مطبشو داری واینکه به نظرت منکه میخوام تهران برم بیماریتان لاله سخته از اول برم

ادرس مطبشو داری واینکه به نظرت منکه میخوام تهران برم بیماریتان لاله سخته از اول برم

چهارراه طالقاني به سمت ميدون شهدا ساختمان نيلوفر اره خوب مدام نميتوني بري تهران از اول و بيايي و دكترت كرج باشه راحت تَر دسترسيت من خودم شيش ماهگي نصف شب يكم لك بيني داشتم رفتم بيمارستان زنگ زدن دكتر همون موقع دارو شياف اينا داد ولي اگه تهران بودم دكترم واقعا اذيت ميشدم 

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست