2777
2789

سلام .بچه ها من ۱۲ پریودم سونو انجام دادم یه فولیه ۲۰ داشتم .همون روز دوتا آمپول زدم برا آزاد سازی .امروز ۱۳ روز میگذره از تزریقم حالت پریود دارم .در حالی که موعدم ۲۶ امه ..کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه ؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه قبل زدم ، اتفاقا موعدم ۲۶ ام بود☺️

به سلامتی باردار  شدی عزیزمم. مبارک باشه .شما علائمت چی بود؟کی بی بی چک مثبت شد؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

من هر‌گاه آمپول میزنم محل به علائم نمیدن تلقین...تلقین خر است  بی بی چک هم خر است  

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
چهارده روز بعد زدن امپول میتونی بی بی چک بزاری انشاالله که مثبته

آخه علائمه پریودی رو دارم .😥😥

به سلامتی باردار  شدی عزیزمم. مبارک باشه .شما علائمت چی بود؟کی بی بی چک مثبت شد؟

ممنون عزیزم انشالله شما هم این ماه مامان میشی ، بی بی چک من روز ۱۴ مثبت شد بعد رفتم بتا دادم شد ۹۰ ، علایم که خیلی سردم میشد خیلی هم باد گلو میزدم درکل یجوری بودم ، بی بی نزدی؟

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
من هر‌گاه آمپول میزنم محل به علائم نمیدن تلقین...تلقین خر است  بی بی چک هم خر است    

عزیزممم .خیلی سخته واقعا بی بی چک منفی 😣😣😣من اصلاااا علایم بارداری ندارم .علائم پریودی دارم فقط 

بیخیال باش من ک اصلا یکساله نیمه بیبی چک نخریدم چقد تو ذوق م بخوره 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
ممنون عزیزم انشالله شما هم این ماه مامان میشی ، بی بی چک من روز ۱۴ مثبت شد بعد رفتم بتا دادم شد ۹۰ ، ...

نه .منتظر بودم ۱۴ روز از تزریق بگذره.

بیخیال باش من ک اصلا یکساله نیمه بیبی چک نخریدم چقد تو ذوق م بخوره 

انشاءالله به زودی مامان میشی  عزیزم‌.💖💖

منم داشتم پادرد پریود ترشحاتم مثل قبل پریودام علائم پریود داشتم میگفتم امکان نداره باشم خونه مامانم اینا بودم  ابجیم به  زور رفت برام بی بی چک خرید گذاشتم مثبت شد 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

میترسم منفی باشه 😢😢تا فردا صبر میکنم اگه نشدم بعد میذارم  ..دعا کنید برای همه ی منتظرا 😍😍