2777
2789
عنوان

اونایی که رژیم گرفتن خودشون لاغر شدن بیان تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 34 پست
برنامش رو دارم کرفس بهم گفته ولی نوشته اگر میخای وزنت کم کنی باید یه چیزی کمتر بخوری خدایا یه واقعیت ...

رژیم بدون ورزش پوستتو خراب میکنه.سختیش یکی دوهفته اوله بعدش بدنت مثل فنر میشه وهر لحظه دلت میخاد ورزش کنی

😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم بدون ورزش پوستتو خراب میکنه.سختیش یکی دوهفته اوله بعدش بدنت مثل فنر میشه وهر لحظه دلت میخاد ورز ...

بعضی از ورزش ها رو دانلود کردم انشالله که بتونم اوایل شکمم خیلی تخت بود بعد از ازدواج اومد کم کم جلو متنفرم از شکم ران های پامم خود را بکشم تکون نمیخوره از سر جاشون سینمم که دیگه هیچی 

من را در Instagram دنبال کنید! نام کاربری: mah_pishony_m
81 کیلو 18 سال 160 س

22 کیلو اضافه وزن داری باید بشی 58 کیلو.اما واسه اینکه عالی بشی 55 بشی معرکه اس.روزی 1200 کالری مصرف کن اما شیرینجات و حذف کن در صورتی که خییلی بهت فشار اومد دو تا خرما یا یه تیکه شکلات تلخ بخور .نون لواش و حذف کن بکن نون سنگک اونم روزی دو کف دست کافیه.جای برنج سعی کن یه دونه سیب زمینی متوسطجایگزین غذا کنی.مصرف عدس و لوبیا و کاهو و گوشت و تخم مرغ و زیاد کن تو ب نامه عذاییت بیشتر از 1200 نشه ها.از روزی 10دقیقه ورزش شروع کن یواش یواش تایم ورزشتو زیاد کن .ریزه خواری رو کلا حذف کن.تنقلات کلا حذف مروزی 6 تا میوه بخور .اب فراووون بخوراگر این روش و انجام بدی بهت قول میدم ماهی 5 کیلو کم کنی

بعضی از ورزش ها رو دانلود کردم انشالله که بتونم اوایل شکمم خیلی تخت بود بعد از ازدواج اومد کم کم جلو ...

میدونم چی میگی.اما باید اراده کنی.لاغر کردن اراده میخاد.پارک برو پیاده روی خیلی خوبه من تو رژیمم پارک بانوان میرفنم پیاده روی تند واهسته داشنم یه ساعت .حتی میدیدم خانوما باهر وزنی میومدن واسه کم کردن وزن انگیزه میگرفتم وتازه پیاده رویمو ۲ساعتم میرسوندم.

روحیه ات هم شاداب میشه

😍

ورزش هیچ ضرری نداره هیچ .طناب بزن .دراز نشست.فقطباید اصولشو درست انجام بدی سرچ کن اینترنت نگاه کن.من روزییه دونه شنا بیشتر نمی تونستم بزنم با ورزش و قوی کردن ماهیچه بازوم و تمیرین زیاد 40 تا میزنم الان .باعث میشه پشت بازو اب بشه سینه سفت بشه چربی زیر بغل اب بشه .شکمم تخت میشه

میدونم چی میگی.اما باید اراده کنی.لاغر کردن اراده میخاد.پارک برو پیاده روی خیلی خوبه من تو رژیمم پار ...

مشکل اینجاست ما اصلا اینجا نزدیکیها پارک نداریم برا حاملگیم هم باید پیاده روی کنم

22 کیلو اضافه وزن داری باید بشی 58 کیلو.اما واسه اینکه عالی بشی 55 بشی معرکه اس.روزی 1200 کالری مصرف ...

مرسی عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده