2777
2789

من میخام 7 روز فقط 7 روز میوه بخورم ببینم هیچی لاغر میشم یا نه شکمم همه میگن کوچیکه ولی خیلی بزرگه من دوستش ندارم 

من را در Instagram دنبال کنید! نام کاربری: mah_pishony_m

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری ک معدت داغون میکنی.  ورزش کن کالری شماری. لاغری  ب قیمت سلامتی ک  نمیش ...

شما از کالری شماری نتیجه گذفتی مثلا تقریبا چقدر از کالری که بهتون داده کمتر میخوردید😭😭😭😭😭😭😭

اشتباه اشتباه.رژیم درست بگیر بدن به برنج و نون هم احتیاج داره کالریشماری کن .شی زنجات و کلااااااا حذ ...

نه اینکه وزنم بالاست ورزش هوازی بعد چند روز دیگه زانوهام خیلی بد میشن

من بعداز زایمان قبلیم رژیم دکتر کرمانی گرفتم شکمم خیلی خوب آب شده بود ولاغرشده بودم.کالری بندی هست ب ...

برنامش رو دارم کرفس بهم گفته ولی نوشته اگر میخای وزنت کم کنی باید یه چیزی کمتر بخوری خدایا یه واقعیت دیگه اینه که ورزش نمیتونم بکنم خیلی بزرگم 81 کیلو هستم

نه اینکه وزنم بالاست ورزش هوازی بعد چند روز دیگه زانوهام خیلی بد میشن

عزیزم اون به خاطر این که پروتئین کم مصرف میکنه ماهیچه و مفصلت جون ندارن.من خودم فیتنس کارم روزی 3 ساعت حداقل ورزش پا انجام میدم اما مشگلی ندارم .تغذیه اتو درست کن به راحتی و پر انرژی ورزش میکتی.

برنامش رو دارم کرفس بهم گفته ولی نوشته اگر میخای وزنت کم کنی باید یه چیزی کمتر بخوری خدایا یه واقعیت ...

واااا این چه حرفیه من زن هست تو باشگاهمون90 کیلوس انقدر قشنگ ورزش میکنه ادم لذت میبره.اون قصد کاهش وزن هم اصلااااا نداره اومده بدنش و عضله سازی کنه رو وزن 90 کیلو

شما از کالری شماری نتیجه گذفتی مثلا تقریبا چقدر از کالری که بهتون داده کمتر میخوردید😭😭😭😭😭😭😭

بله من هر کی دیدم با کالری شماری و ورزش  کم کرده بزن رو این لینک  قد و وزنتو بزن میگ چند تا مصرف کنی

https://bia2gym.com/bmr-calculator/

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼