بچه ها سلام.روشور گرفتم مثل سنگه با مصیبت خورد شد.حالا که خورد شد تو اب گرم حل نشد😢😢 اینقدر همه ازش تعریف کردن ذوق داشتم استفاده کنم خورد تو ذوقم😐مشکل از منه؟طبیعیه؟راه خاصی داره؟جنسش خوب نیست؟الان عکسش هم میزارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه سفته آره صورت باید کاملا مرطوب باشه واسه من کاملا نرم خودش پودرش میکنم میما ...
نه ازمنم مث عکسه استارتره،ولی به راحتی پودرمیشه
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
من بدون اینکه تو اب گرم و اینا بذارم استفاده میکنم .نمیدونم واسه شما سفتیش تا چ حده برای منم سفت هست ولی با دست راحت یه تیکه کوچیک میکنم همون تو دستم پودر میکنم میذارم صورت اونقدری سفت نیس ک جدا نشه راحت کنده میشه. البته تو گلاب هم بذارین نرم بشه خوبه چون گلابم برای صورت خیلی خوبه
من بدون اینکه تو اب گرم و اینا بذارم استفاده میکنم .نمیدونم واسه شما سفتیش تا چ حده برای منم سفت هست ...
مرسی عزیزم جواب دادی.این خیلی خیلی سفت بود در حدی که مثل سنگ بود.بعد چون نمیدونستم همین جوری با خودم برده بودمش وسیله نداشتم خورد کنم.با دسته انبر چند بار محکم کوبیدم روش تا دو تیکه شد(بازم پودر نشد)😆کلا مصیبتی بود😩😩