2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست
عزیزم فقط یه توصیه برات دارم.اینکه به هیچ عنوان ازخونوادش بد نگو سعی کن گله ای هم داری درکمال آرامش ...

نمیشه

وقتی منتظر این باشن که از تو یه حرکتی ببینن

وقتی بزور حکم کرده باشن که هفته ای یروز بری خونشون و ۱۲ یاعت کامل در خدمتشون باشی و دودقیقه بشینی برات حرف دربیارن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
افرین با سن کمت دقیقا همینطوره

مرسی عزیزم اینا رو مدیون پدر عاقلم هستم

همیشه بهم میگفت خوب دقت کن تقریبا تمام کسانیکه تو ازدواجشون دچار مشکل میشن تمام این مشکلات رو قبل از ازدواج به نحوی فهمیده بودن اما به روی خودشون نمیارن چون مثلا دیگه میخوان حتما ازدواج کنن یا بقول دوست خوبمون شرایطش خوبه میگن ایشالا درست میشه

یا بقولی یهو عاشق و شیدا میشن دیگه فکر نمیکنن به عواقبش

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم اینا رو مدیون پدر عاقلم هستم همیشه بهم میگفت خوب دقت کن تقریبا تمام کسانیکه تو ازدواجشون ...

خدا پدرت رو حفظ کنه یه سهل انگاری می شه هزار سال زجر کشیدن 

آفرین من دقت نکردم چون شرایطش خوب بود بی خیال شدم هی همه چیزو بی بی خیالی طی می کردم و نمی فهمیدم چه ...

حالا دیگه کار از کار گذشته

بنظرم بجای اینکه به فکر درست کردن همسرت باشی سعی کن حساسیتت رو کم کنی و همینطوری که هست با خوبیا و بدیهاش قبولش کنی

البته اگه خوبی هاش می ارزه به بدی هاش که از حرفات حس کردم مشکل خاصی بجز این مسئله نداری باهاش

هر کدوم چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردین؟

به نظرم محترمانه جوابشونو بده.جوابی که نتونن بعدش چیزی بگن.مثلن ایراد گرفتن ازت بگو من اینم.شما میتو ...

مثلا رفتیم مسافرت پسرم تب کرد از وقتی اومدیم هر روز به شوهرم می گفتن زنت مادر خوبی نیست بجه داری بلد نیست غذای داغ می ده به بجه دائم بهش می گفتن اونم به من غر می زد 

مرسی عزیزم اینا رو مدیون پدر عاقلم هستم همیشه بهم میگفت خوب دقت کن تقریبا تمام کسانیکه تو ازدواجشون ...

الان ازدواج کردی ؟

راضی هستی؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
حالا دیگه کار از کار گذشته بنظرم بجای اینکه به فکر درست کردن همسرت باشی سعی کن حساسیتت رو کم کنی و ...

خیلی مشکل داریم 7 ساله ازدواج کردیم یه پسر 3 ساله دارم دائم پیش خانوادشه خسته شدم 

خدا پدرت رو حفظ کنه یه سهل انگاری می شه هزار سال زجر کشیدن 

ممنونم عزیزان شما رو هم براتون پاینده نگه داره

شما هم الان بنظرم بجای اینکه افسوس بخوری که چرا بیشتر دقت نکردی بهتره به فکر راهی باشی که کمتر خودت عذاب بکشی ، راحت بگم ، فکر عوض کردن و تغییر دادن یه ادم دیگه رو به کل فراموش کن

هیچ کس تا خودش از درون نخواد تغییر نمیکنه!

بزرگترین گرفتاری ما وابستگی و مهر طلبی ه  اگه خانواده های محترم انقد دخالت نکنند اگه انقد به ...

خانواده شوهر من تنها مساله زندگیشون سلطه رو بچه هاشونه هیچ کار دیگه ای ندارن اگر ما نباشیم می میرن از بیکاری و بی عاری 

ممنونم عزیزان شما رو هم براتون پاینده نگه داره شما هم الان بنظرم بجای اینکه افسوس بخوری که چرا بیشت ...

ببین زندگی با مشکلات خیلی سخته دلم یه مرد خوب می خواد که آزارم نده واقعا می گم یعنی شوهر خوب هم وجود داره شوهر منم خوبی هایی داره نه که نداشته باشه ولی خیلی آزارم می ده وسواسش 

الان ازدواج کردی ؟ راضی هستی؟

بله ازدواج کردم 

بله خدا روشکر راضی ام

البته بگم رویا پردازی نمیکنم وگرنه شرایطم خیلی هم از دید دیگران ایده ال نیست!

شوهرمم خیلی ادم نازکشی نیست به اون صورت

اما ادمیه که میشنوه! حرف حرف خودش نیست!

و یک سری چیزهای دیگه که برام مهم بود همسرم داشته باشه و خدا رو شکر داره البته نه صد در صد اما راضی ام.

نسبت به خواستگار های دیگم از لحاظ مالی میتونم بگم از همه کمتره

اکثرا خواستگارهام خیلی خر پول بودن

اما من خودم انتخابش کردم و راضی ام  

بله ازدواج کردم  بله خدا روشکر راضی ام البته بگم رویا پردازی نمیکنم وگرنه شرایطم خیلی هم از د ...

مساله ما مالی نیست ولی راحت و آروم زندگی نمی کنیم طبق نظر خانوادش زندکی می کنیم در صورتی که پول داریم ولی خونه بزرگ نمی تونیم داشته باشیم تو یه جای تنگ و کنار اونا زندگی می کنیم