2777
2789
عنوان

مردای بچه ننه خوب می شن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 185 پست
حتما گوش می ده شما نمی بینی همچین پرش می کنن نمی فهمی البته شاید آدمهای خوبین پر نمی کنن بر علیه شما ...

نه جواب سلام مامانش که نمیده اصلا چندبار هم جلو رو خودم به باباش برگشته فحش داده اصلا اونا هم آدم حسابش نمیکنن . خوب این یه جوره شوهر بچه ننه هم یه جور بدبختی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای شوهر من تو بعضی از مسائل خیلی بچه ننس. البته شوهر من بیشتر از اون که بچه ننه باشه، خاله زنکه

شوهر منم خیلی خاله زنکه چون عین دخترا بزرگ شده مادرش دخترونه بزرگش کرده نه مردونه 

وای نگو دلم گرفت چه حرف بدی

وا بالاخره هممونو میذارن تو قبر

کسی قرار نیست تو این دنیا جاودان باشه

۵۰ سال دیگه هیچکدوممون نیستیم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
نه جواب سلام مامانش که نمیده اصلا چندبار هم جلو رو خودم به باباش برگشته فحش داده اصلا اونا هم آدم حس ...

مطمئن باش اگر مامانش زنک بزنه بدگویی تو رو بکنه ببین جه قیامتی می کنه 

وا بالاخره هممونو میذارن تو قبر کسی قرار نیست تو این دنیا جاودان باشه ۵۰ سال دیگه هیچکدوممون نیستی ...

🤨🤨😐😐😐

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خوبه ترو میفرسته خونه بابات شوهر و برادرشوهرمن من بچه ننه ایه که من و جاریمم باید درخدمت ننش باشیم ...

چطوری نجات پیدا کردی ؟ من به فکر یه معجزه ام جدا بشیم از اینا ! 

ببین عزیزم من فقط از مردا یه چیز فهمیدم با دست پس بزن با پا پیش بکش

انچنان دنبالت میاد که خودت کف کنی

اصلا اصلا علنا به روش نیار

در عوض فقط وقتتو صرف خودت کن ارایش وکتاب ورزش...

از این به بعد اگه گفت فلان چیزو بخرم برا مامانم بگو حتما اینکارو بگن وظیفه ست 

بعد یه مدت خودش زده میشه اصلا به روابطش به خانوادش عکس العمل منفی نشون نده جوری رفتار کن سختی کار روش بیفته

شوهر من اوایل میگفت من باید نوکری خانوادمو کنم منم گفتم صددرصد باید اینطور باشه بچه بزرگ کردن واسه چی

چندماهی گذشت الان خودش از زیر کار در میره 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
منو می فرسته خونه بابام خودش می شینه با اینا پیتزا می خوره و عشق و حال میکنه منم که کشک 

خب شما نرو

بگو منم میمونم خوشحال میشم دورهم باشیم با پدر و مادرت

دیگه ازدواج کردید معنی نداره شما برید خونه پدرتون که همسرتون با پدرومادرش غذا بخوره اگه اینطور بود مجرد میموندید هردو

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم