2789
عنوان

؟؟؟؟؟😩😩

99 بازدید | 7 پست

سلام صبح بخیر.

از بس دوستانِ نی نی سایتی نسبت به پستای نوزادی و  اینجور پستا بی تفاوت هستن.واقعا نمیدونستم چه عنوانی بزارم که جواب بگیرم و بازدید داشته باشه. 

سوالم اینه نوزاد ماه اول حداکثر چقدر وزن میگیره. 

اونایی که نوزاد دارن یا داشتن و با شیر مادر تغذیه میشن ماه اول چقدر اضافه کردن؟

پسر من ۳ هفته است به دنیا اومده با وزن ۳ و ۸۰۰ بردمش دکتر هفته اول ۲۰۰ گرم کم کرده بود. 

اما بعدش دوباره اضافه کرده و شده ۴ و ۷۰۰.

دکتر واسش آزمایش تیرویید نوشته و میگه خیلی اضافه کرده😔😔

کسی بچه اش اینجوری بوده؟

دخترمم همینجوری بود و ماه اول توی ۱۰ روز اول ۷۰۰ گرم وزن گرفت اما دکتر چیزی نگفت و فقط گفت ماشالله شیرت خوب بوده توی ۱۰ روز ۷۰۰ گرم زیاده.

حالا نگرانم مگه توی غربالگری نوزادی تست تیرویید نمیگیرن.چرا دوباره باید خون بگیرن از بچه ام 😔😔

کسی بوده که بچه اش با شیر مادر بالای ۱ کیلو وزن گرفته باشه در ماه؟

نگران نباش پسر منم تا ۶ ماهگی هر ماه یک یا دو کیلو اضافه میکرد تست تیرویید هم بهداشت میفرسته همه رو نگران نباش

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نوزاداولاش وزنش کم میشه ولی خب بازوزنش زیادمیشه دخترمنم ۱۱۰۰گرم اضافه کرد

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

اره عزیزم نگران نباش پسر من تا ۶ماهگی هرماه ۱۷۰۰ اضافه میکرد چندین بار متخصص بردم گفتم آزمایش اما گفت چون شیر خودتو میخوره نیازی نیس بچم استخوان بندیش هم درشت بود

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤