2777
2789
عنوان

یه سوال نصفه شبی ذهنمو درگیر کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط سالم باشه..بقیه ب شک انداختنم

انشاالله ک سالمه و پربرکت

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
پس نباید برات مهم باشه  بنظرم بچه اول زیاد مهم نیست چی باشع انشالله بسلامتی بغلش بگیری .

قربونت..نه واقعا فرقی نداره

همش دارم ب این فکر میکنم ک نکنه اشتباه کرده باشن..چون من خیلی وابسته دخترم شدم

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏

من حتی روز زایمانمم تو بیمارستان همه بهم میگفتن پسر داری ورم نداری و سبکی

اونایی که بهم گفتن خودشون باردار بودن و پسر داشتن و پف دار و ورم دار، به زور نفس میکشیدن خخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

۳هفته دیگه میفهمی. 😅😆

والا منم همه میگفتن پسررررر. حتی سرم نمک ریختن و از اینجورکارای خرافاتی انجام دادن و گفتن پسر. 

رفتم سونو انومالی گفت دختره. اصلا باورم نمیشد. چون یجورایی ۸۰درصد مطمئن شده بودم پسره. همه جور علائمشو هم داشتم. 

برای همین یکماه بعدش یعنی هفته ۲۴ دوباره رفتم و گفتن دختره و دیگه شروع کردم به خریدای دخترونه.😋😍

حالا گاهی هم دوبار شک میفته بهم که نکنه بازم اشتباه شده باشه و بعدن غصه بخورم که چرا سیسمونیش دخترونه شد؟ برای همین منتظرم دوباره سریع برم سونو و دل خودمو رااااحت کنم. 

اما شما که دیگه آخراته. تا الان هم که کلی سونو دادی مطمئن باش اشتباه نشده. 🤗😙 لااقل  سیسمونیش رو که دخترونه خریدی ؟😃😄

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

دیگه دقیق تر از سونو نیست   

سونو گرافیه مردمی و در همسایه ایو بیخیال  برا ی اطمینانت ،  سونو بعدی حتما جنسیتو دوباره بپرس

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
۳هفته دیگه میفهمی. 😅😆 والا منم همه میگفتن پسررررر. حتی سرم نمک ریختن و از اینجورکارای خرافاتی ...

منم همه خرافاتو روم انجام دادن و گفتن پسره..هر کی هم منو دید گفت پسره تا سونو آنومالی ک گفت دختره قبلیاش معلوم نبود..بعد از اونم نرفتم فعلا..آره همه چیزاشو خریدم

دیگه دقیق تر از سونو نیست    سونو گرافیه مردمی و در همسایه ایو بیخیال  برا ی اطمینان ...

منکه هم اسمشو انتخاب کردم هم وسایلشو خریدم

فقط میترسم میگم نکنه اشتباه شده باشه

منم همه خرافاتو روم انجام دادن و گفتن پسره..هر کی هم منو دید گفت پسره تا سونو آنومالی ک گفت دختره قب ...

از سونو انومالی تا حالا نرفتی ؟؟؟

چرا ؟  باید یه سونو تو هفته ۳۲ تا ۳۶ میرفتی که. واسه چرخشِ بچه و وزنش.  چرا نرفتی ؟؟؟

فردا برو سونو. وضعیتشو ببین و ببین وزنش چقد شده و دوباره جنسیتشم بپرس. 🤗☺

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸