2777
2789

بنظرم دو نفره خوبه

تو رستوران و بعدش قدم زدن یا خونه با یه شام رومانتیک و شمع و رقص دو نفره و هدیه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نزدیکه. نمیدونم واقعا ولی چندروز قبل یا بعدش میخوایم بریم آتلیه کلی عکس بگیریم منم لباس سفید ساده بپوشمو یه تور کوتاه. برای همون روز هم احتمالا همه رو دعوت کنیم رستوران با اینکه خودم دوست دارم اولین سالگردمون دونفره باشه

یه جا خوندم خانومه نوشته بود یه غذا توپ که مورد علاقه خودمو شوهرمه پختم کیک از بیرون خریدم خونه رو دور تا دور شمع و گل گذاشتم رفتم موهامو درست مثل روز عروسیم درست کردم و ارایش کردم و اومدم لباس عروسمو پوشیدم اون قسمت فیلم عروسیمو که خودم تکی میرقصیدم گذاشتم  تا شوهرم کیلید انداخت درو باز کنه شروع کردم به رقصیدن برقا هم خاموش و بعدشم که دوتایی بترکونو رقص چاقو و اینا 

جالبه به نظرم

خیلی دوتایی

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
یه جا خوندم خانومه نوشته بود یه غذا توپ که مورد علاقه خودمو شوهرمه پختم کیک از بیرون خریدم خونه رو د ...

تیکه لباس عروسش یکم ضایعست فقط 🙈

الان البته اکثرا لباس عروسو نگه نمیدارن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
یه پیرهن سفید میشه جایگزینش کرد

لباس خواب توری بهتره 😁

تو خونه سخته آدم لباس رسمی و مهمونی بپوشه