2777
2789
عنوان

رمان

1804 بازدید | 39 پست

سلام دوستان لطفا یه رمان خوشگل که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه معرفی کنید ترجیحا با پایان خوش و سوال دومم نظر سنجی 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
فروشی نیست(ساحل زندی)
0
0%
گناهکار(فرشته)
3
33%
اسطوره (پگاه)
6
66%
سیگار شکلاتی(هما)
0
0%
هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

دوستان کسی رمان ملت عشق رو داره لینک رایگان دانلو کنم؟

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

منم زهر تاوان دوس دارم ، چند بار خوندم

و رمانها م مودب پور دوس دارم کلا

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
اون ک میترا بود پسره سعید اخرشم مرد؟

نه گلم اینه 

#قلب_یخی 📚📚

نویسنده:فرزانه فرخ پور

خلاصه: 

قضاوت اشتباه و عجولانه مردی به همسرش، تهمت خیانت و اعتماد بی جا...

و دوستی که تحت تاثیر یک زن میخواد به بهترین دوستش خیانت کنه و نمیدونه زیباترین هلو هم ممکنه کرم داشته باشه…در نتیجه تصمیم و انتخابی اشتباه تر و …

در آخر….پشیمانی، اما پشیمانی هیچوقت سودی نداشته و ندارد و همیشه فرصت برای جبران نیست…

و گاهی یادمون میره…فراموش میکنیم که خیلی زود دیر میشود.

رمان قلب یخی

🍃🌺 @roomanha

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند

رمان فقط پاورقی های زندگی عالیه عالی تهش قشنگه اینو کسی میگه بتون ک بیش تر از ۵ ساله هر شب داره رمان میخونه البته دو جلده ی رمان دیگم هست اسمش حس من احساس منه اونم عالیه فقط دو جلده تو نتم هستن گناهکارم ک دیگه هگعالیه فک کنم کل ایران خوندنش 

مجردم  تیکر رسیدن ب ارزومه....
هیش کدوم نمیتونم بگم چون فقط گناهکارو خوندم که اونم خیلی تخیلی بود😐

وای اسطوره رو نخونی نصف عمرت به فناست 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی