2777
2789

دوستان تبریزی اونایی که خودشون بینیشون رو عمل کردن خواهشا منو از سردر گمی دربیارین، یه دکتر خوب که کارش حرف نداشته باشه، ممنون از راهنماییتون

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام 

پس شما هم دنبال دکترین؟ یا پیدا کردین؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
به کسایی که بیخودی اسم درووردن اهمیت نده اصلا فقط برو پیش دکتر مقبولی 

شما خودت عمل کردی؟ 

من پیش دکتر نژاد کاظم عمل کردم دکتر خوبیه ولی فانتزی عمل نمیکنه کاملا طبیعی عمل میکنه بدون هیچ عوارض ...

الان شما مشکلی نداری؟ منم میخوام طبیعی باشه، مطبش کجاست

شما خودت عمل کردی؟ 

من شوهرم کادر اتاق عمله سرعملای خیلی دکترا رفته مقبولیو خیلی قبول داره

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

مرسی دوستان،بچه ها نظرتون در مورد دکتر لطفی چیه؟؟؟؟؟

من شوهرم کادر اتاق عمله سرعملای خیلی دکترا رفته مقبولیو خیلی قبول داره

ادرس دکتر کجاست؟ 

الان شما مشکلی نداری؟ منم میخوام طبیعی باشه، مطبش کجاست

نه هیچ مشکلی ندارم ولی چون بعدش حامله شدم یکم ورم داره که اونم از حاملگیمه هیچ مشول تنفسی ندارم خیلی طبیعه 

مطبش  سربالایی ولیعصر . خیابان شیرازی . ساختمان پزشکان دکتر نژاد کاظم ولی بازم میگم اگه فانتزی میخوای پیشش نرو ولی اگه طبیعی میخوای برو

خداجونم،مرسی که هستی
نه هیچ مشکلی ندارم ولی چون بعدش حامله شدم یکم ورم داره که اونم از حاملگیمه هیچ مشول تنفسی ندارم خیلی ...

کاش شما از بینیت یه عکس میزاشتی،منظورتون از فانتزی چیه، میخواست رو به بالا باشه، اخه همه کخ میخوان طبیعی بشه

ادرسشو نمیدم از 118بگیر یه دور برو پیشش حتما 

منظور نمیدونم    یه مدت اینجا نبود زنجان بود دوستم رفت زنجان عمل کرد برگشت خیلی طبیعی و بدون عوارض بود 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟