خواهر برادرام دوستم ندارن چون ناتنی م ولی مجبورم باهاشون در ارتباط باشم اما مث غریبه ها بام رفتار می کنن چیزی بشه نمیگن بم فک می کنن من بدم یا پشتشون می حرفم .کسی همچی تجربه ای داشته?? شما بودید چکار می کردید بااینجور ادمایی ک نه دورن نه نزدیک
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اگه حس کنم کسی یک درصد ازم خوشش نمیاد کاملا کاملا رابطمو قطع میکنم و سعی میکنن اسم هامون هم به گوش هم نخوره... کاش دختر خالم هم شعور داشت وقتی جلوی روش بهش میگم حالم از قیافه نحست از اولین روزی که یادمه دیدمت تا اخر عمرم کاملا بی دلیل بهم میخوره هی نگه من تو رو دوس دارم نچسبه بهم حالمو بهم نزنه ایشالا خبر مرگش بیاد 😤