2777
2789
عنوان

بنظرتون کار کی بوده !!!یه لحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا گور به گور بشه😤میخوام اسم نحسش نباشه تو زندگیم باید کیو ببینم

خب کلا حذفش کت ندید بگیرش واالله بوخدااا هر چی راهکار میخواستیم بدیم به استارتر همه رو پروندی 😂😂😂خوبه یکی اینجا نعشه باشه ههه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یعنی کار دوستتون بوده؟

نمیدونم والا ، اون که رفت چیزی رو اپن ندیدم یه نیم ساعت بعدش شوهرم اومد درو که خواستم باز کنم دیدم کلیده رو اپنه 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

ایشالا گور به گور بشه😤میخوام اسم نحسش نباشه تو زندگیم باید کیو ببینم

انشااللههههه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خب کلا حذفش کت ندید بگیرش واالله بوخدااا هر چی راهکار میخواستیم بدیم به استارتر همه رو پروندی 😂😂😂 ...

😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢

نگران نباش عزیزم چیزی از وسایلتون بردن؟

اگه دوستتون اطلاع داشته خونه نیستید صد در صد اون، اثر انگشتش هم رو کلید مونده

آره میدونس خونه نیستم منم فقط به اون میتونم شک کنم با هیچ کسی رفتو ندارم 

خب کلا حذفش کت ندید بگیرش واالله بوخدااا هر چی راهکار میخواستیم بدیم به استارتر همه رو پروندی 😂😂😂 ...

ببخشید😢اخرسر مجبور میشم کلا از صحنه روزگار پاکش کنم و فاتحه

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
آره میدونس خونه نیستم منم فقط به اون میتونم شک کنم با هیچ کسی رفتو ندارم 

به شوهرت شک نکردی اخه چرا باید بگه من خودم گذاشتم رو اپن

ببخشید😢اخرسر مجبور میشم کلا از صحنه روزگار پاکش کنم و فاتحه

بیخیال به خاطر هیچ کسی خودت عذاب نده کلا دیگه بهش فکر نکن

نگران نباش عزیزم چیزی از وسایلتون بردن؟

پول برده بودن ، شوهرم میگه همه جا رو ریخته بودن بهم حتی لباس زیرای منم کف اتاق بوده آقایون پلیسم دیده بودنش😭😭😭😭 آبرومم ررررفت