2777
2789
عنوان

بنظرتون کار کی بوده !!!یه لحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت رفیقی کسی رو نیاورده خونه 

آره وقتایی که من نباشم رفیقش میاد پیشش ولی چچوری کلید یهوو رو اپن پیدا شد اخههه😭😭😭 من نمیفهممم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اخه نه رقم دزدی رو گفته واینکه همش انگار میخواسته بگه من کلید رو گذاشتم

احه هرشب یه مقدار پول میاره خونه جمع که شد میبره بانک خودشم نمیدونس چقده ، اون ک گفت خودم گذاشتم باور نکردم منم آخه مگه میشه من از صبح تو آشپزخونه بودم بهدشم بجه های دوستم خیلی شیطونن همش رو اپن بودن هی میپریدن پایین 😒😒

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بعدشم شما چرا میترسی؟دوستت باید بترسه

حداقل برای مشخص شدن اینکه دزد بوده یا نه هم که شده ببریدش انگشت نگاری کلید رو

حداقل تکلیف خودت رو بدونی

منم مثل شما حدس میزنم خودش بوده

جاکلیدی هم داشت کلید یا نه؟

بعدشم شما چرا میترسی؟دوستت باید بترسه حداقل برای مشخص شدن اینکه دزد بوده یا نه هم که شده ببریدش انگ ...

این دوستم خانمه یکی از رفیقای شوهرمه که خیلی هم صمیمی هستن شوهرم هیچ وقت قبول نمیکنه که ازشون شکایت کنه چاره ایی ندارم جز قطع رابطه باهاش 

این دوستم خانمه یکی از رفیقای شوهرمه که خیلی هم صمیمی هستن شوهرم هیچ وقت قبول نمیکنه که ازشون شکایت ...

آخه شایدم واقعا اون نباشه که الکی قطع رابطه کنی

اول کلید رو ببر انگشت نگاری

اگر خودش بود و دوس نداشتین که شکایت کنین اونوقت قطع رابطه کنین

اونوقت خودشون هم بو میبرن که شما فهمیدن

که حداقل چند سال دیگه پشیمون نشی که گمان بد بردی

راستی قفل درب رو عوض کنین حتما هاا😐و کلیداتونم دوباره چک کنین

بعدشم شما چرا میترسی؟دوستت باید بترسه حداقل برای مشخص شدن اینکه دزد بوده یا نه هم که شده ببریدش انگ ...

اصلا شوهر اون خونه من نیومده شوهر منم خونه اونا نرفته فقط ما خانما که تنها نباشیم بعضی وقتا رفتو آمد داشتیم منم چون پسرش شیطونه پسرمو اذیت میکنه دوست ندارم بیاد منم نمیرم

آخه شایدم واقعا اون نباشه که الکی قطع رابطه کنی اول کلید رو ببر انگشت نگاری اگر خودش بود و دوس ندا ...

اگه کلیدو ببریم انگشت نگاری نمیخاد از اونا اثر انگشت بگیرن ؟؟ بعدم دوستم که رفت کلیدی رو اپن ندیدم یه نیم ساعت بعد خواسم درو باز کنم دیدم کلید رو اپنه😨😨 یعنی دوستم رفته و بعد برکشته کلیدو گذاشته رو اپن ، اصلا هنگ کردم ، به دوستمم نمیاد این کارا کنه بعدم حاملس 

اگه کلیدو ببریم انگشت نگاری نمیخاد از اونا اثر انگشت بگیرن ؟؟ بعدم دوستم که رفت کلیدی رو اپن ندیدم ی ...

شاید موقع رفتن آخرین لحظه گذاشته و رفته

انگشت نگاری از شما و همسرت که اثر انگشت بگیرن اگر نبود دیگه خوت میتونی بفهمی که اون بوده چون جز اون که کسی خونه ت نبوده

ولی آخه چرا باید بیاد کلید رو برگردونه اگر کار خودش بوده!

میتونست بندازه توی سطل زباله!چرا باید بیاره بزاره توی خونه ت

شاید موقع رفتن آخرین لحظه گذاشته و رفته انگشت نگاری از شما و همسرت که اثر انگشت بگیرن اگر نبود دیگه ...

منم همینو میگم ،، ذهنم درگیر شده ،،   موقع رفتنش کلید رو اپن نبود چون بعد دیدم دقیقا وسط اپنه که تو چشم باشه ببینیم

منم همینو میگم ،، ذهنم درگیر شده ،،   موقع رفتنش کلید رو اپن نبود چون بعد دیدم دقیقا وسط اپنه ک ...

در کل خونه ت امنیتش رو از دست داده و تو هم نمیتونی بخاطر اینکه دوسته شوهرته و دوسته خودته پشت گوش بندازی باید بری دنبالش یا غلطه یا درسته

در کل خونه ت امنیتش رو از دست داده و تو هم نمیتونی بخاطر اینکه دوسته شوهرته و دوسته خودته پشت گوش بن ...

خوشبختانه دنبال خونه اییم میخوایم بلند شیم از اینجا