2777
2789

تقریبا یک ماه پیش شوهرم کلید خونه رو گم کرد تو خونه رو گشتم نبود دیگه پیگر نشدم قرار شد یکی دیگه بده بسازن چند وقت پیش من رفتم خونه مامانمینا چند روز موندم یه شب که من نبودم دزد اومده بود خونمون  پلیس میاد بررسی میکنه و میبنه در با کلید باز شده گفته کار آشنا بوده شوهرم اولش بهم چیزی نگفت ولی چند روز بعد برام تعریف کرد خیلی شوکه شدم آخه با هیچ کسی رفت آمد ندارم جز یه نفر که اونم زیاد رفتو آمد ندارم 

تا اینکه امشب دوستم اومد خونمون خلاصه شامو خورد زنگ زد به شوهرش اومد دنبالش رفت ، رفتو منم پشت سرش درو بستم رفتم خوابیدم 

شوهرم به گوشیم زنگ زد بیا درو باز کن پایینم همینجوررر که داشتم میرفتم درو باز کنم دیدم همون کلید ک گم شده بود رو اپنه😲😲😲😲

قلبم وایساد زود درو باز کردم شوهرمم اومد دید گفت خودم گذاشتم گفتم الکی نگو من مهمون داشتم همش تو آشپزخونه بودم کلید ندیدم رو اپن حالا چجوری😨😨😨😨 هیچی نگفت دیگه 

ولی من😨😨😨😨😨😲😲😲😲😲😲😲 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر دختر خالم ایشالا خبر مرگش بیاد😒

چراااا😂😂

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خاک بر سر دختر خالم ایشالا خبر مرگش بیاد😒

اون چیکاره بیده

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
چیییی؟؟ چراااا

کاری کرد جریان خودت کلا یادت بره😂😂😂

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دوستتون متاهله؟؟؟

اره گفت که شوهرش اومده دنبالش

کاری کرد جریان خودت کلا یادت بره😂😂😂

آره بخدااا ،، تپش قلب گرفته بودم 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹