2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تازه شروع میشی. برو تو کارش تا دیر نشده

خدايي🤤🤤🤤🤤

بخدا جدي ميگما مثلا بعضي وقتا برم تو فاز ازدواج بد به خودم ميگم ولش كن نميخوام اصن ديك ايني ك الان هستم نميشم😂😂😂😂بد پشيمون ميشم كلا  از ازدواج

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
خدايي🤤🤤🤤🤤 بخدا جدي ميگما مثلا بعضي وقتا برم تو فاز ازدواج بد به خودم ميگم ولش كن نميخوام اصن دي ...

ازدواج چیه بابا فعلا تجربه کسب کن ببین دنیای مردا چطوره از نزدیک.

به به چه کلاغی...چه سری چه دمی عجب پایی...😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چ حس بدی میتونه باشه وقتی بفهمی زن زندگیت قبل از تو با کس دیگه ای بوده،اصلا نمیشه دوسش داشت 

حالم این روزا حالِ خوبی نیست،مثل بال عقاب بی پرواز ،شکل حال ژاکوند بی لبخندمثل احوال تار بی شهناز،دود  میشه کلمبیا هر شب بین نخ پاکت کِنتم ،سقط میشه ترانه ای هرشب توی گیلاسِ سبز ابسنتم
چه خوب کردی که گفتی  همسرت چی گفت

گفتم اولش گفتم ک پس فردا نگی اگه میدونستم نمیومدم خاستگاری الانم دیر نشده میتونیم تموم کنیم گفت همین ک صادق بودی واسم کلی ارزشمنده 

😘واسم صلوات بفرستید😘
ولی از شوخی گذشته اصلا دلیلی نداره کسی به روت بیاره.چون قطعا خودش هم گذشته ای داشته که دوست نداره بخ ...

من خیلی میترسم ی وقت به روم بیاره چون چند وقته فهمیده میترسم ی وقت دعوامون شد بزنه تو سرم 

والا بخدا همچین آش دهن سوزی نیست 

خب بزار تجربه کنه که به این دید برسه دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ازدواج چیه بابا فعلا تجربه کسب کن ببین دنیای مردا چطوره از نزدیک. به به چه کلاغی...چه سری چه دمی عج ...

ععع واااه😂😂😂😂😂

😘😘😘سه هفته ديگ ميزاييااااا مث مامانا نيستي هنوز😂😂😂ارسو مي ميزاهاد😁

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶