2777
2789
عنوان

کیا این ماه iui دارن؟؟

426 بازدید | 39 پست

من این ماه وارد سیکل ای یو ای شدم کسی هست همراه باشیم یا تازگی ای یو ای کرده باشه 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

منم ۵شنبه سونو میشم ب ای یوای 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
منم ۵شنبه سونو میشم ب ای یوای 

دفعه اولته؟؟ من شنبه سونو میشم به امید خدا 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه اولته؟؟ من شنبه سونو میشم به امید خدا 

اره شما چ آمپولهای زدی کدوم شهری

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
سلام بچه من قراره ای یو ای کنم کسی هست تجریش رو بهم بگه خواهش میکنم جوابم رو بدین خیلی استرس دارم

شما کی ای یوای داری

من هنوز دارم لتروزول میخورم شبی دوتا بعدم روز هفت و هشت نه امپول اچ ام جی بعدم سونو میرم ببینم دکترم چی میگه 

من کرمان شما چی 

کاش همدیگه رو گم نکنیم بتونیم باهم حرف بزنیم 💟

من احتمالا هفته اینده باید ای یو ای کنم  تایپیکو نشون کن گم نکنیم

منم چهارشنبه باید ای یو ای کنم شما هم امپول اویترال زدین؟؟

من امپول اچ ام جی 

شما مشکلتون چیه ما مشکل نداریم بدون علت 😭😭

من کرج هستم مرکز ناباروری رویش میرم یه کمی تنبلی تخمدان دارم اسپرم های نابارور همسرم هم بیشتر از باروراش هست منم روزهفت وهشت ونه وچهارده امپول زیر جلدی منوتروپین دور ناف زدم الان هم دوتا عضلانی زدم یه دونه هم اویترال به بازو زدم چهارشنبه صبح باید برم برای ای یو ای

من کرج هستم مرکز ناباروری رویش میرم یه کمی تنبلی تخمدان دارم اسپرم های نابارور همسرم هم بیشتر از بار ...

به من فقط سه تا امپول داده بیا اینجا خبر بده از خودت