2777
2789

احترام به پدر و مادر يعني سعادت دنيا و اخرت

خوشبحال اونايي كه پدر و مادر بد دارن

چون خدا در قبال احترام به پدرو مادر بد چيزهايي بهتون ميده كه هم اين دنيا راضي باشيد هم اون دنيا

هرحاجتي داريد از احترام به پدرو مادر و پدرشوهرو مادرشوهر بگيريد از خدا

مادرشوهرم دهن پسراش رو اسفالت کرده . پدر و مادرمنم زندگی مو به گند کشیدند. ولی باز چشم

من وقتی بچه بودم یادمه خالم فقط پسرخاله هامو نفرین می کرد . کمترین فحشش به اونا ( پدرسگ ) بود . همه ش کتک و همه ش کتک . اصلا این سه تا پسر رو باهاشون مثل حیوون برخورد می کرد . حالا اون پسرها بزرگ شدن ( متولد 62 و 64 و 67 هستن ) . باور کنین مثل پروانه دور خاله م می چرخن . نوبتی میان پیش خاله م می خوابن و انگار که نوکر خاله م باشن .

یا ساتر العورات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به اونا هم وظایفی گفته که در قبال بچه هاشون عمل کنند نه مثل ماهی فقط تخم ریزی کنند

بله . بچه دست پدر و مادر امانت هست و هر کوتاهی یا هر تربیت غلط برای اونها مسوولیت داره . ولی خب وظیفه ی بچه ها هم احترامه دیگه .

یا ساتر العورات 
احترام به پدر و مادر يعني سعادت دنيا و اخرت خوشبحال اونايي كه پدر و مادر بد دارن چون خدا در قبال ا ...

آره . وقتی میری تو زندگی آدمهای موفق جستجو می کنی متوجه میشی که در سایه ی دعای خیر پدر و مادرشون به رفاه و شادمانی و سعادت رسیدن . 

یا ساتر العورات